dissabte, 18 d’abril del 2020

Diari d'un coronavirus: dia 35. Vull 1 kg de creativitat...


Fa uns dies us comentava la necessitat de tenir gent creativa, que tingue una altra mirada i que pugue aportar solucions a problemes quotidians des d’un altre punt de vista. Segurament, alguns de vosaltres us preguntareu com tenir més creativitat.


Aquells que es teu pensant com adquirir-la, us diré que la creativitat:



També ús diré que la creativitat:




LA CREATIVITAT ES CREA

Per a aquelles persones que pensen que amb diners ho poden aconseguir tot, em sap greu comunicar-los que no podran ser creatius d’aquesta manera. La creativitat és l’amiga i companya de l’emoció, de la il·lusió, del saber, de l’experimentació, de l’aprenentatge i, afortunadament, això no és compra amb diners!

Per a aquelles persones que voleu ser més creatives i teniu ganes, ahí van uns petits consells que poden ajudar-vos a aconseguir-ho:

1. Tenir una llibreta on poder apuntar les nostres idees.


2. Allunyar-se un poc de les pantalles i canviar-ho per una excursió o simplement fer una volta per la nostra ciutat. En aquest moment no podem sortir al carrer però no està prohibit mirar per la finestra i observar el cel, els núvols i apreciar coses que generalment ens passen desapercebudes. Si ho fem, aconseguirem mirar d’una altra manera. Haurem aprés a observar. 

Diferents vistes des del meu balcó durant aquest confinament

3. Fer coses noves. Trencar amb ritmes i costums que formen part de la nostra rutina i que, de vegades, es converteix en monotonia. Sortir de la nostra zona de confort.

Una dimoni mallorquina


4. Envoltar-se de gent creativa. Cercar persones que sumen i que ens aporten. Gent que tingue inquietuds. Ens interessen aquelles persones amb les que ens sentim a gust mostrant-nos tal i com som, sense haver d’aparentar una altra cosa.

www.freepik.com


5. PRACTICAR. Entrenar la ment diàriament dedicant una estona a escriure les nostres idees o, per què no dibuixar-les. El més important és que queden enregistrades d’alguna manera per tal que no caiguen en l’oblit i sempre poder tenir-les a prop per a poder consultar-les.



6. CURIOSITAT. Tenir ganes d’aprendre coses noves. De descobrir i investigar temes dels quals sabem molt poc o quasi res.



7. Tenir molt de sentit de l’humor! Enfrontar les coses de la millor manera possible. Veure els “problemes” com una oportunitat i intentar-se portar-los de la millor manera possible.

Imatge de Lucía Be


8. Tenir un  lloc  inspirador on poder treballar. Un lloc en el que ens trobéssem a gust amb les nostres fotos, les nostres postals, algun text especial i algun dibuix fet per nosaltres o que algú ens haja regalat.


Ens veiem en la pròxima entrada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada