dissabte, 25 d’abril del 2020

Diari d'un coronavirus: dia 41. El complement ideal...


I quin millor complement per a la lectura que un punt de llibre que ens digue per quina pàgina ens hem quedat de la història...

Vaig a demostrar-vos com en un espai tant reduït es poden fer creacions molt originals i creatives.
Si sou dels que us agraden les “sagues” i en teniu alguna com a favorita... Aquesta és la vostra opció: elaborar un punt de llibre sobre una temàtica en concret per a que us acompanye en totes les aventures del protagonista... 

Imatges via Pinterest

Si us agrada molt dibuixar i voleu donar un toc “mariner” al vostre punt de llibre podeu optar per realitzar-lo en format rectangular i treballar de manera diferent la part superior per a deixar volar la vostra imaginació. O tal vegada, preferiu realitzar la silueta d’algun animal com ara Moby Dick i contar la vostra pròpia història.

Imatges via Pinterest


També podeu optar per dissenys més colorits i divertits en els quals les figures simpàtiques d’algun animal us acompanyen en la lectura. Hi ha moltes tècniques que podeu emprar per a realitzar aquest tipus de dibuixos: llapis de colors, retoladors, aquarel·les... On hi ha color, tot és possible!

Imatges via Pinterest

Si sou dels que preferiu altres materials com la llana o els fils, podeu dissenyar motius per a decorar-los posteriorment amb fils o realitzar pompons que donen resultats molt divertits i originals.

Imatges via Pinterest


Seguint amb les tisores, podeu realitzar punts de llibre jugant amb les perforacions de l’objecte escollit que deixen entreveure les lletres de les pàgines del llibre. També podeu aprofitar per fer petites obres de papiroflèxia.

Imatges via Pinterest


I, finalment, si coneixeu algú al que li agrade llegir un bon llibre prenent una tassa de cafè o de té i que fa dies que no heu vist a causa del confinament, aquí teniu unes quantes idees per fer un regal original que, al no ser molt voluminós, podeu enviar-li per correu i donar-li una sorpresa. 

Imatges via Pinterest


I no teniu excusa per a dir que els dissenys són complicats perquè ho teniu tan fàcil com tacar un paper amb un cafè, deixar-lo secar  i voilà: Punt de llibre realitzat!

Ens veiem en la pròxima entrada!

2 comentaris:

  1. Hola Isabel!!
    Tenc molts punts de llibre perquè m'encanta fer manualitats. És com personalitzar el teu llibre. Jo sempre solia fer dels marca-pàgines que es col·loquen al cantó de la fulla (solia fer-ne amb cares de monstres, animals...). Però com que ara ja no llegesc amb paper, doncs no em fan falta jeje

    Una abraçada!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marina...

      Ara acabo de veure el teu comentari... ☺

      A les persones que ens agraden les manualitats qualsevol excusa és bona per fer-ne una... 😂😂😂😂

      Jo també en solia fer... De fet, un any, als tutors, els vaig regalar un punt de llibre fet per mi i els va encantar! ❤❤❤❤

      Llegir és molt sa per a la nostra salut mental i ens enriqueix com a persones 💓💓💓💓.

      Bona nit 🌌🌠🌌🌠🌌

      Elimina