dimecres, 8 d’abril del 2020

Diari d'un coronavirus: dia 24.


L’obra “El crit” d’Edvard Munch ha sigut una de les obres més versionades de la Història de l’Art. A continuació, podeu veure alguns dels exemples en els quals se substitueix la figura principal per altres personatges com ara Mickey Mouse, Lisa Simpson, Calamardo, Rabbid, Joker i inclús el mateix Albert Einstein!

Imatges via Google

En classe de Plàstica no vam ser menys i fa uns anys, els meus alumnes van reinterpretar aquesta obra emprant com a element principal la línia i utilitzant també, com ara podreu observar, la tècnica del collage. La idea era treballar primer el fons i després col·locar un foto de cadascun dels alumnes en blanc i negre amb la mateixa postura i gestos que la figura del quadre.

En aquest cas, us mostraré com van realitzar el fons per si us animeu aquest dies a fer vosaltres la vostra pròpia versió. També podríeu posar una foto de grup amb la família per tal de tenir un record d’aquest temps en casa junts. Crec que el resultat seria molt divertit i quedaria molt bé penjat i decorant alguna part de la casa.




D’esquerra a dreta i de dalt a baix, us deixo els noms dels alumnes que van realitzar les versions:

1.Sara Giménez. 
 2. Natalia Claramunt Torres. 
3. Jean Carlos Castillo Campos. 
4. Ivan Sokolovskiy. 
5. Gaspar Hernández Montoro. 
6. Laura Hernández Alcalá. 
7.  Kalet Hurtado Corrales.
 8. Soraya López Vázquez. 
9. Nerea Dorado Calleja.

I com els interpretacions del quadre no han de ser només en paper, a continuació us mostro dos curtmetratges de l’artista Sebastían Cosor que realitza sobre aquesta obra tant famosa:






Quina de les dues versions us agradat més?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada