dimarts, 7 d’abril del 2020

Diari d'un coronavirus: dia 23. Racó creatiu.


Comencem la setmana amb una entrada de “Racó creatiu”. En aquesta ocasió us mostro tres dibuixos molt acolorits que són perfectes per aportar-nos l’alegria i positivitat que necessitem en aquest moment que estem vivint.

En el primer d’ells, realitzat per Bàrbara, apreciem l’arc de San Martí que amb els seus colors brillants i vistosos s‘ha convertit en part de l’eslògan  #Tot sortirà bé.



Seguint amb aquest tema, no podem oblidar-nos de la quantitat d’emocions que podem experimentar al llarg del dia i el canvi d’estats d’ànim que això produeix. No hem de negar les emocions que sentim. Hem de reconèixer-les quan apareixen i assumir-les com un aprenentatge. Alegria, tristesa, por, ira ... tot està bé. Si les identifiquem, podrem gestionar-les millor. En el dibuix d’Elisabeth s’observa, a través de l’ús d’una gamma càlida i d’una gamma càlida tot eixe univers d’emocions...




I com ja diuen molts d’experts en diverses matèries, aquesta pandèmia ens ha de servir per a reflexionar i pensar quines coses canviarem quan tot això passe. Reinventar-se és ja una necessitat.  Com bé apunta Andrea a través d’eixa lupa, és moment d’observar les coses amb una altra mirada. El que ha passat ha de fer-nos més forts i millors!



Avui el racó creatiu s’ha convertit en reflexiu perquè tenim l’obligació de pensar que podem aportar cadascú de nosaltres per a millorar la societat en la qual vivim. I no valen excuses perquè TOTS podem fer alguna cosa en benefici de la resta. Perquè com ja deia la mare Teresa de Calcuta:



Ens veiem en la pròxima entrada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada