dimecres, 15 d’abril del 2020

Diari d'uncoronavirus: dia 32.


Avui el racó creatiu va de ferratines. Com ja he explicat en altres entrades, la idea del quadern de viatge era que jo posava o dibuixava alguna cosa en un dels seus fulls en blanc i l’alumnat havia de continuar creant la seua pròpia obra.

Cada treball és diferent així que en la primera composició de Marc, la ferratina està tant integrada amb la resta d’elements, que a simple vista costa detectar on es troba si no fos pel zoom que he realitzat en una de les seues parts tal vegada no la discerniríeu.



És curiós però, ara que he vist els treballs que he seleccionat de manera totalment aleatòria, me n’adono que tots poden relacionar-se amb aquest estat de confinament en el que ens trobem. Personalment a mi, aquesta imatge vista ara, em recorda que difícil és no menjar a tota hora quan passes tant de temps en casa...jajajaja

Si continuem amb el treball de Ferran, malgrat els elements estan dispersats per tot el full de manera aleatòria, podem reconèixer la ferratina del bigot que ressalta per la intensitat del seu color negre. Una vegada més, ens recorda que una cosa tant quotidiana com anar a comprar, suposa d’un esforç extra per complir amb totes les precaucions necessàries per tal d’evitar el contagi.


 
Ara em pregunto que deuen estar fent les “influencers” de moda sense poder ensenyar-nos les seues últimes adquisicions per a aquesta primavera per instagram (Aquest tema donaria per a una altra entrada...). Eixos “must” com diuen elles que són imprescindibles en el nostre armari i que forçosament hem de canviar cada temporada perquè les modes són tant passatgeres que d’un any a un altre és possible que allò que era “lo más” es converteixque en una peça sense importància. Jo aposto pels “bàsics”, roba que resisteix amb dignitat cada temporada...

En el disseny de Bernat es veu clarament que la ferratina és la casa blava que, curiosament, està invertida. És una composició on la casa contrasta amb tot el dibuix de línia que impregna tot el full. En moments com aquests, un dibuix d’aquestes característiques pot dir i expressar tantes coses... que us reto a que descriviu vosaltres mateixos que veieu en ell.




I per finalitzar, el dibuix alegre i colorit d’Ariadna per a aquests dies de núvols i pluja que ens acompanyen. Unes flors delicades que es ramifiquen unes amb les altres i ens aporten eixa dosi d’il·lusió tant necessària en aquests dies i que es contraposen a la foscor de les dues lletres que apareixen en el dibuix.



Si heu sigut observadors, veureu que dels quatre treballs mostrats, tres han d’estat realitzats per xics. Una vegada més, es demostra que la Plàstica no està renyida amb el gènere!

Per cert...si voleu veure riure una estona, que ens fa molta falta, us passo l’enllaç d’una entrada antiga on us dono xicotets consells per si en acabar tot això heu de comprar-vos unes ulleres de sol.



Ens veiem en la pròxima entrada!
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada