divendres, 29 de maig del 2020

Diari d'un coronavirus: dia 75. Racó creatiu.


Ja falta menys per a que acabe el curs i, amb ell, aquest racó creatiu que tantes satisfaccions m’ha donat. Encara queden dibuixos per mostrar i moltes coses que reflexionar a través d’ells.

Després d’una entrada tant primaveral com la d’ahir, tinc ganes de tornar a entrar en contacte amb la natura. Tornar a respirar aire pur, envoltada d’arbres i perquè no de silenci. De sentir únicament la meua respiració mentre camino i observar el paisatge més enllà de la pantalla de l’ordinador que m’acompanya cada dia.


Ganes simplement d’observar la natura i submergir-me en ella. Sense preocupacions, sense feines pendents i sense pensaments que ocupen mentalment massa lloc. En definitiva, deixar passar el temps sense tenir present un rellotge que em controle a tota hora.


És temps de reflexionar i tocar amb els peus a terra. Valorar el que tenim i gaudir a poc a poc d’una llibertat que estava adormida. De trobar-nos a nosaltres mateixos i no convertir-nos en un simple reflex d’allò que podem arribar a ser.


El món ens està esperant fora de les quatres parets en les quals hem viscut aquests mesos però ens mira amb molta cautela...


Esperem que tots siguéssem prudents i actuem amb consciència, perquè de NOSALTRES depèn que les coses tornen a funcionar però DE DIFERENT MANERA.


Ens veiem en la pròxima entrada...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada