diumenge, 10 de maig del 2020

Diari d'un coronavirus: dia 57. Profe... per a que serveix la Plàstica?


El temps que estem tenint durant aquest confinament podríem definir-lo de moltes maneres però, crec que tots coincidim en que no és al que estàvem acostumats per a aquestes èpoques. I avui justament l’entrada va del temps i del seu pronòstic perquè he de reconèixer que, durant aquesta reclusió, m’està agradant més veure el temps que les notícies per culpa d’Isabel Zubiaurre... 

Imatge via Google


Si busqueu semblances entre ella i jo, dir-vos que ens diem igual, que tenim una parka de color blau (jajaja) i que creiem en la creativitat!

Imatge via Youtube

Des que es va decretar l’estat d’alarma, les empreses van adoptar una sèrie de mesures per tal de complir amb el distanciament social que se’ns demanava des del govern i les cadenes de televisió no van ser l’excepció. Alguns programes televisius no compten amb tots els col·laboradors i podem veure que s’ha ampliat la distància entre ells en les tertúlies. En el cas de la predicció del temps, hi ha cadenes que segueixen emprant el seu plató i d’altres, com la Sexta que prefereixen que els seus especialistes ho facen des de casa. Ara podreu veure el primer vídeo on Isabel explicava el canvi d’escenari:



Com heu pogut observar en el vídeo, la meteoròloga es presenta en la terrassa de la seua casa i, per tal d’explicar la previsió del temps, entra en casa on té una pissarra blanca on ens explicarà dura tot el confinament el temps que ens espera per als pròxims dies. I ara em preguntareu? I això és creatiu? Clar que sí. Les tecnologies estan molt bé. Moltes vegades us dic en classe que tot va bé fins que un dia, per exemple, s’espanya la pantalla de l’ordinador... En aquest cas no s’ha trencat res però sí que és cert que ens hem trobat amb una situació inesperada que ha fet que allò que teníem assumit com una cosa normal ja no ho és. I, de repent, Isabel Zubiaurre s’ha trobat fora del plató on tenia eixe mapa meravellós on els núvols apareixen a soles juntament amb els símbols de les borrasques i els anticiclons i ha hagut de reinventar-se.
 

Imatge via Youtube

Per tal de poder donar les explicacions de la manera més senzilla possible, s’ha servit de la pissarra per dibuixar el mapa on situar tots els símbols necessaris i s’ha servit dels pins que tots tenim en el frigorífic per identificar les ciutats i així amb molts d’elements més que podreu veure en youtube. A continuació us deixo el vídeo on empra els magnètics:



Com podeu veure, la gent creativa és capaç d’adequar-se a les circumstàncies i donar el millor d’ella amb els recursos que té més a prop. Així que ja sabeu, practicar la creativitat us ajudarà a ser més resolutius en circumstàncies inesperades. Suposo que, després d’aquesta entrada, entendreu una mica més per a que serveix la Plàstica...



Ens veiem en la pròxima entrada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada