diumenge, 17 de maig del 2020

Diari d'un coronavirus: dia 64. "Tot sortirà bé"


Avui 17 de maig, dia contra la LGTBI fòbia, no hi haurà manifestacions al carrer però sí el desig per part d’aquest col·lectiu, i les persones que respectem la diversitat, a viure en llibertat.


Els meus alumnes de 2n d’ESO han realitzat una sèrie de composicions per a aquest dia que a causa del confinament en el que estem, no hem pogut penjar en l’institut però, per a que tots i totes puguen gaudir d’aquests treballs, durant aquesta setmana aniré publicant-los en el bloc.

L’educació en el respecte és la base per a viure en llibertat sent com realment ens sentim, sense haver d’encaixar en uns estereotips establerts per la societat. Solem encasellar i classificar tot el que ens envolta i, per desconeixement, quan ens trobem amb allò que no entra dins de la “norma” ens fa temor i ho rebutgem. I això és el que hem de canviar. El desconeixement se soluciona aprenent, veient les coses des d’altres punts de vista i, perquè no, qüestionant-nos coses que donem per fetes.

Als meu alumnat sempre els dic que els pares tenim dos objectius en aquesta vida: que siguen feliços i que siguen bones persones. Cap dels dos té sentit sense la presència de l’altre. Perquè per a que els nostres fills siguen feliços, altres fills han der ser bones persones ja que com a individus no vivim en soledat, vivim en societat i això significa que si tots som bones persones, sabrem respectant-nos els uns als altres i, d’aquesta manera, haurem aconseguit ser TOTS feliços!

 
Ens veiem en la pròxima entrada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada