dissabte, 2 de maig del 2020

Diari d'un coronavirus: dia 49. The day before...


Com cada primer diumenge de maig, demà és el dia de la mare però a causa del confinament tal vegada no teniu cap regal preparat així que he pensat en donar-vos una idea fàcil de fer i que es pot convertir en el millor regal!

A mi sempre m’ha agradat fer regals personalitzats perquè crec que, aquells detalls que es fan pensant en la persona a la que li ho vas a regalar, fan molta més il·lusió. Encara que poden ser coses comprades no tenen perquè ser de gran valor i sempre podem aportar el nostre toc personal afegint alguna cosa feta per nosaltres mateixos.

Quan me’n vaig anar de Mallorca, em vaig deixar a la meua fan número 1 del bloc... Una alumna que, des que la vaig tenir en 1r d’ESO en l’assignatura de Plàstica ha contestat sempre les meues entrades, fent els seus comentaris i aportacions així com expressant la seua opinió sobre els temes que he tractat en el bloc. El seu nom és Margalida. Enguany està fent 2n de batxillerat i sé que traurà el curs amb nota perquè és una alumna brillant que mai deixa l’oportunitat d’aprendre. De fet, la gran especialista en scrapbook és ella! Fa uns àlbums espectaculars i, encara que moltes vegades empra papers decorats, també li agrada fer els seus propis dissenys la qual cosa fa que veure algun dels seus àlbums en converteixque en una experiència única!

Aquí van les entrades d’alguns dels àlbums que ha realitzat:



I perquè us conto tot això? Doncs perquè li vaig fer una regalet d’agraïment abans d’anar-me’n i un dels detallets consistia en un marc decorat amb washitape que crec que pot servir-vos per a fer un regal molt emotiu i personal a les vostres mares.

És molt fàcil de fer i el procés no requereix molt de temps així que encara esteu a temps! Només necessiteu una cartolina o cartró, washitape i un marc de fotos que estic segura que algun tindreu per casa al que no li doneu ús o simplement el podeu reutilitzar.
Com podeu veure en la següent imatge, jo vaig distribuir les cintes decoratives de manera horitzontal perquè una d’elles tenia text però podeu col·locar-les en altres posicions (vertical o diagonal) depenent dels washitapes que tingueu per casa i del disseny que teniu pensat.

isabel cogollos ferrer © 2019


Com podeu veure és un exercici molt creatiu i que no té cap complicació en la seua realització. A mesura que aneu posant les tires, assegureu-vos que deixeu un tros per cada costat per tal d’aferrar-lo a la part posterior de la superfície i evitar d’aquesta manera que el washitape es despegue pels laterals.

En el meu cas vaig posar una frase però també podríeu posar una fotografia de quan ereu xicotets amb ella. Estic segura que serà un dels regals que mai oblidarà!

isabel cogollos ferrer © 2019

Si us animeu a fer-lo, espero que em contésseu com ha anat, ja que estic segura que aquesta idea us pot donar d'altres en les quals jo no havia pensat.

Ens veiem en la pròxima entrada!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada