dissabte, 14 de març del 2020

#Jo Em Quedo A Casa


De vegades, la realitat supera la ficció i estem vivint una situació difícil que necessita de la nostra ajuda i, sobretot, de la nostra responsabilitat. Són moltes les persones que a través del  #YoMe QuedoEnCasa en les seues xarxes socials, intenten conscienciar a la gent del problema que suposa la propagació del coronavirus.

Imatges via Instagram


Hem de ser responsables i ajudar per a que aquesta situació millore el més prompte possible. Amb la col·laboració de tots, podrem ajudar a que el virus no s’escampe més del que ja està. Així que hem de prendre’ns les coses amb serietat i pensar que això no són unes “vacances”. És el moment de reinventar-nos, ser creatius i cercar alternatives per a gaudir del temps dins de les nostres cases.




En els pròxims dies, intentaré donar-vos idees per poder fer en casa i passar estones divertides perquè en aquests moments la creativitat ens salva de l’avorriment i ens ajuda gaudir del dia a dia. No espereu grans idees, de vegades, en les coses més insignificants, està el sentit de la vida...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada