dimecres, 18 de març del 2020

Diari d'un coronavirus: dia 4


Anem a intentar passar els dies de la manera més amena possible. Aquesta entrada va de fotografia. No fa falta tenir una càmera podeu fer-la amb el mòbil i és un repte que durarà com a mínim els dies que romandrem en casa encara que podeu allargar-la en el temps el que vulguésseu.




La primera cosa que heu de fer és escollir una de les vistes que teniu des de casa: des del balcó de casa, des de la terrassa (aquells que sou uns privilegiats), des del terrat (si teniu sort de tenir-ne un) o simplement des d’alguna finestra. La qüestió és escollir un lloc per tal de poder realitzar aquesta idea.
Cada dia fareu una foto del lloc escollit a ser possible a la mateixa hora (millor de dia) per tal de poder anar apreciant els canvis de temps i, como no, de llum que aniran realitzant-se. Perquè res és estàtic i tot canvia. Al finalitzar aquesta “quarantena” tindrem un registre gràfic i molt visual d’aquests dies i serà el nostre testimoni, únic i original que podrem completar amb les nostres impressions de cada dia si esteu fent el diari personal.

A continuació us mostro l’obra d’Albert Dros. Evidentment el paisatge fotografiat és impressionat... A principi de curs, un dia, mentre aixecava les persianes de la classe se’m va ocórrer que aquesta podria desenvolupar-la des de la classe de Plàstica de l’institut perquè les vistes de les muntanyes són espectaculars però, com de moment no és possible, ja estic cercant un lloc des de  casa...

Imatges de l'artista Albert Dros


Si voleu conèixer millor l’obra d’aquest artista us deixo l’enllaç a la seua pàgina web: https://www.albertdros.com/. Mirant la seua obra viatjareu a llocs espectaculars sense sortir de casa!

I ara, us animeu a crear el vostre diari “visual”?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada