dimecres, 30 de novembre del 2016

FUM FUM FUM!

Ja tinc el “modo navideño” en ON. Jajajajajaja. Esteu a punt de saber, després d’uns dies d’intriga, com seran les entrades d’aquest mes que comença.

Imatge via google

Iniciem un nou repte amb la publicació de 24 entrades consecutives i “NON STOP” en les quals podrem gaudir de la temàtica de nadal i posar la nostra creativitat en posició “ON”.

El calendari d’advent és ja un clàssic d’aquestes dates. Amb ell, la gent comença un compte enrere fins a arribar al dia de nadal. Segurament que n’heu vist en moltes botigues. La majoria d’ells tenen com a regal xocolatines però, en el món de les manualitats, hi ha un boom d’idees per realitzar nosaltres mateixos un calendari d’advent totalment personalitzat!

Alguns d’ells tenen com a estructura l’aparença d’una casa. Les opcions com podeu apreciar poden ser molt variades però en totes elles hi ha 24 compartiments per poder ubicar dins d’ells el regal sorpresa que li espera al destinatari.

Imatge via pinterest

En altres ocasions, els recipients on es col·loquen les sorpreses no tenen un contenidor específic sinó que es pengen amb cordes i fils (potets o estrelletes com ens mostren les següents imatges) o simplement s’aferren a la paret com els taps de iogurt reutilitzats i totalment decorats de la última fotografia.

Imatge via pinterest

La creativitat és realment sorprenent! I si no, observeu aquestes últimes imatges on s’han emprat els ous plàstic dels Ous Kinder, una llauna de fer magdalenes o simplement sobres aferrats sobre el frigorífic. No us sembla al·lucinant la quantitat d’idees que podem arribar a tenir?

Imatge via pinterest

I a aquestes altures ja estareu pensant: per què no ens desvetlla jaaaaaaaaaaaaaa el secret que porta tant ben guardat ?...Jajajajaja.

Ja va...què impacients...Doncs el secret que he guardat durant aquests dies és que per cada dia d’advent la vostra professora de plàstica publicarà una manualitat amb temàtica nadalenca!


ARE YOU READY?

12 comentaris:

  1. Hola,Isabel soc na Samantha de 1rESO E, molt chules les entrades, en fare moltes a Nadal

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Samantha!😊

      Què bé! Espero que t'animes 😉. Segur que et queden superxules! 👏👏👏👏

      Gràcies per estar atenta al bloc 😍 i bona nit 🌃🌃🌃🌃

      Molts besets 😚😚😚😚, Isabel.

      Elimina
  2. Hola Isabel!!
    Yuhuuuu!! Aquest calendari d'advent és millor que el que m'ha comprat ma mare a mercadona, jajaja!
    La veritat és que aquestes idees per calendaris d'advent són suuuper xules!! La caseta d'enmig i les estrelletes són les idees que més m'han agradat, són suuper originals! Jo fa temps que estic amb el nadal mode ON, jajaja! He elaborat uns abrets de paper per decorar ca nostra, i ja hem fet el betlem dels meus padrins,i la meva germana ja ens esta menjant el coco amb les nadales, jajaja!! Ens veiem a la següent entrada, que pel que dius està a punt d'arribaaar!!
    Molts besets, Margalida

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Margalida!😃

      La meua addicció al pinterest té la culpa 😂😂😂😂. Estic enganxada totalment 🙈🙈🙈🙈...M'alegra que aquesta entrada t'haja aportat idees 💡💡💡💡. Segur que faràs coses genials, com sempre!👏👏👏👏

      Pel que veig els teus pares no s'avorreixen gens amb vosaltres 😂😂😂😂...

      En uns minuts...tindreu una entrada nova 💻🖱.

      Molts besets 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina
  3. Hola Isabel
    Me encanta la creativitat que ens ensenyes .L'any passat a la meva familia en ver de xocolata o varem fer de pintalabios i va ser súper xulo pero crec que tu amb aquestes ideas nos has superat.Aquesta entrada li enseñaré a ma mare i en farem cualqun i tel mostraré si nos queda be.A i per cert me encanta que Ja tenguis el xip on de nadal perque es molt bonic.I tambe la iniciativa sobre els 24 dies de nadal al blog.Estic amb intriga...
    Una bessada i nos veim😘😍
    ~1 eso E~

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Arianna!

      Pel que veig ja coneixes la idea dels calendaris d'advent 😉. Ara ja no teniu excusa ni la teua mare ni tu per fer-ne un de ben original. Només falta cercar una vesprada i començar a crear! 👏👏👏👏

      En breus minuts...entrada nova 💻🖱...

      Molts besets 😚😚😚😚, Isabel.

      Elimina
  4. Hola!!! Aquesta idea es molt bona perque aixi exerimentam noves experiencies i tambe ens ho passem molt be

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Marta!☺

      Clar que sí. Es tracta de passar-nos-ho bé!👏👏👏👏

      Molts besets 😚😚😚😚, Isabel.

      Elimina
  5. Hola Isabel , soc na SARA la idea del calendari es molt original i similar . Per els nins , segur, lis fa una ilusio molt gran veure com el nadal , començaa a venir , que fa que podem utilizar en contra ells : l´ exemple que coneixem , es quan si tu esportes be , el ´´PARE NOEL´´ et donara regals , i per que ocurri aixo no hi ha de prenscindir de un calendari NAVADENY .

    JO ja veig veure unes quantes de manualitats per nadal . La web es :

    lluviadeideasyrecursos.blogspot.com/.../manualidades-para-navidad.html.

    Aquesta web es genial per si estas un diumenge sense res per fer agafa aquest enllaç i posat les piles , QUE HI HA UN MUNTER!!!.
    Ara em toca posar-me les piles per comentar.
    Petonets , SARA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Sara!🌞

      Com veus, els diumenges la meua jornada laboral també prompte 🙈😂🙈😂🙈😂!

      Moltes gràcies per la recomanació de la web. Avui hem de muntar l'🌲 de Nadal. Després, li pegaré una ullada 😉.

      I ja que ja estic en marxa, vaig a publicar l'entrada 💻🖱.

      Molts besets 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina
  6. Hpla Isabel!
    Soc n´Aina i aquesta idea dels compartiments per guardar coses és una de les ideas que més m´ha agradat, apart és original i molt creativa amb els potets queda molt bé i és pot guardar tot tipus de coses.
    Una abraçada i bones festes!!:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Aina!😊

      La idea del calendari d'advent 🎄 és una manualitat molt divertida 💟✂ per fer en aquestes dates. Recorda que els 5 comentaris s'han de realitzar en les entrades de l'etiqueta "scrapbooking" 💟✂.

      Molts 😗😗😗😗, Isabel.

      Elimina