dimecres, 30 de novembre del 2016

FRIENDS

I per acabar aquest novembre que iniciava amb una entrada on us prometia entrades amb molta creativitat, alguna nova secció i alguna que altra reflexió, acomiadem aquest mes amb una entrada més personal en la que parlaré del treball que realitza actualment una companya de facultat i amb la que encara continuo amb contacte.

L’altre dia estàvem parlant per whatssap i li vaig comentar la possibilitat de mostrar la seua feina en el bloc, i com no, va accedir molt gustosament. Abans de presentar-la, he de dir que na Julia és una persona molt creativa, alegre, detallista i que posa tot el seu cor en allò que fa. I crec que un dels seus millors regals són les il·lustracions que realitza per a la seua filla Marina. Estic segura que el dia de demà serà un dels millors records que guardarà de la seua infantesa.


Julia Muñoz Izquierdo © 2016

Li he demanat que elabore una petita biografia per tal que poguésseu saber un poc més d’ella i del seu treball que us mostro a continuació.

“Estudié Bellas Artes y Artes Gráficas en la Univ.ersidad Politécnica de Valencia, fueron 6 largos años de aprender y disfrutar mucho de las artes plásticas. Al acabar me fuí a vivir a Barcelona donde trabajé 6 años en el departamento de Imagen y Comunicación de una Fundación y 4 más como freelance, creando una marca propia Lia&cia. En el 2011 volví a mi ciudad natal, donde continué como freelance durante un tiempo hasta que empecé a trabajar en Afenmva, asociación de familiares y enfermos neuromusculares.

Actualmente combino mi trabajo como diseñadora y coordinadora de proyectos en la asociación, con la realización de otros proyectos: regalos personalizados como marcos o banderolas, invitaciones de boda, comunión, cumpleaños... y también la realización de albums infantiles, que cuenten historias personales y únicas, como el libro que le dediqué a mi hija Marina al cumplir 4 años.”


Julia Muñoz Izquierdo © 2016


Com podeu veure na Julia no para. És una persona amb inquietuds que les plasma en tot allò que fa. No només amb les seues il·lustracions, sinó també realitzant regals molts acurats i personalitzats que els seus clients li sol·liciten.


Julia Muñoz Izquierdo © 2016

En l’actualitat treballa en Afenmva. A continuació us passo un vídeo mostrar-vos com treballa Julia amb els seus alumnes d’aquesta associació. Crec que, a través de les classes que imparteix sobre disseny gràfic, fa una feina impressionant!



Espero que us haja agradat!




17 comentaris:

  1. Hola Isabel!
    Quina feina més bonica que fa aquesta amiga teva!! El seu lloc de feina és un lloc molt delicat, on segur que ha apres un munt de coses, i aquestes altres manualitats que fa són xulíssimes!! M'han agradat molt aquests banderins que posen Aina, són suuper xulos!
    Ja estic intrigada per l'entrada que posaras aquest vespre, jajaja...
    Molts besets, Margalida

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Margalida!😎

      Coneixent-te segur que t'agradarà!👏👏👏👏 Qui anava a dir-me que estaria tant enganxada al bloc...😂😂😂😂

      Ens veiem en unes hores...

      Molts besets 😍😍😍😍, Isabel.

      Elimina
  2. Hola Isabel,
    Soc n'Esperanza i ara acabo de revisar el blog per aquesta entrada que ens havies mencionat i m'agradaria ,si es possible, que li diguis a la teva compañera de facultat que m'ha encantat els seus treballs.
    La idea de poder treure aquesta creativitat que tothom tenim dins pero només una part ho vol i ho treu i l'altra ja directament es queda amb el que té m'encanta.
    I també m'agrada que deixin fer el que vulguin (respecte a es poder de crear)a aquelles persones que tenen aquest problema ja que tal i com esta sa sociedad, pensen que aquestes persones que han tengut aquestos problemes no puguin crear i tenir libertat per alló que volen , pero sa veritat que encara que siguin diferents no es raó de no deixarlis fer-ho perque SON PERSONES i aixo ningu ho pot negar.
    I sa veritat em posa triste pensar en aquest tema pero em torno a posar feliç perque sé que no tothom es així i que hi ha gent que volen que deixi de haber-hi menospreci i que hi hagi igualtat amb els drets.

    De veres que amb aquesta sorpresa que ens tens per nadal m'esta posant intrigada a tope...
    I jo també penso que el seu treball es impressionant i solidari o en altres paraules (per mi) A.L.U.C.I.N.A.N.T
    Bé Adéu i petons.
    {ATENTAMENT]}
    [Esperanza de 1r ESO E]

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Esperanza!😊

      Li diré de la teua part 😉. La veritat és que Julia fa una feina encomiable ❤ i és justament això el que m'agradaria que aprenguésseu aquest any 🌟🌟🌟🌟. Que tots som PERSONES i que cadascú de nosaltres podem aportar coses a la societat 💪💪💪💪. Fomentant la creativitat 🎨 podrem fer moltes coses interessants!

      Per cert...ens veiem a les 20:30 h...

      Molts besets 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina
  3. Moltes gràcies!! Que sapigueu que no tinc cap merit, només faig el que sempre m'agradat que es dibuixar i pintar. Els meus alumnes son persones tan normals que quan els coneixes deixes de vore la discapacitat. Per cert soc una enamorada de la vostra terra! Salut! Lia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Julia! 😊

      Tens als meus alumnes al.lucinats i no és per a menys 😉. Molt interessant el teu treball i com amiga no cal dir-ho ❤❤❤❤.

      Molts besets 😚😚😚😚, Isabel.

      Elimina
  4. Hola Isabel soc na Joana.
    Acabo de veurer l'entrada. Aquests dibuixos son una pasada👌🏼. Els has fet tu??? M'encanten. Jo no podria fer això ni en 💯anys. Estic ansiosa per l'entrada d'avui a les 🕣 20:30. La miraré el més ràpid posible. Adeu!!👋🏻👋🏻💜

    ResponElimina
    Respostes
    1. PD: El vídeo es preciós. 😘👌🏼😍

      Elimina
    2. Joanaaaaa!

      No has llegit l'entrada!😤 Si ho hagueres fet sabries que són d'una amiga...

      Elimina
    3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  5. Hola Isabel
    Gent com la teva amiga i tu necesitam en aquets mon sou maravillosas i la vostra amistad es increíble.Me encanta el vídeo hem pareix molt interesant lo que fa.Tambe els dibuixos son preciosos.Una bessada i nos veim.
    ~1°eso E~😍😘

    ResponElimina
  6. Hola Isabel
    Gent com la teva amiga i tu necesitam en aquets mon sou maravillosas i la vostra amistad es increíble.Me encanta el vídeo hem pareix molt interesant lo que fa.Tambe els dibuixos son preciosos.Una bessada i nos veim.
    ~1°eso E~😍😘

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mare meua, Arianna! 😻

      Quina il.lusió 😊 rebre aquest tipus de comentaris 💻🖱 tant bonics 💐 per la vostra part. Se que són sincers 💗 i això m'emociona ❤❤❤❤ encara més.

      Sempre he pensat que les coses han de fer-se amb il.lusió 🌟🌟🌟🌟 i oferint SEMPRE el millor de nosaltres. Només espero poder compartir molts d'aquests moments amb vosaltres 👦👧👧👧👦👦👦👧👧 i aprendre uns dels altres.

      Moltes gràcies per aquesta dosi extra d'autoestima 😊😉😙😚.

      Molts besets 😍😍😍😍, Isabel.

      Elimina
  7. Hola Isabel , soc na SARA . Estava vigilant si havies publicat una nova entrada i me trobat dos . M´agradat els dibuixos , no se si estas d´acord, pero els dibuixos representen paraules , i els dibuixos de na Lucia concorden amb les paraules , per a mi els aquests dibuixos agafen la CREATIVITAT de les persones i treuen el maxim d´ una persona , i ella ho fet per poder representar diferentes coses , o aixo crec:
    -El primer , el del ca : el fondo amb gotes representa la tristesa de la nina quan es va al col.legi , represent el amor entre ells , que no poden vivir sense ells tots junts, l´amistat entre ells.
    -El segon , el del pare: en una petita part el amor entre ells , tambe si ens fixam en el fondo veiem una espiral de fulles , empanyades per el vent , que simbolitza la felicitat
    entre ells i es com reconasi el dibuix com un record per sempre
    -El tercer , el dels dibuixos : en el fondo es pot observar els dibuixos , que representa
    persones de la seva vida , ella , imaginacions..., i per ultim els colors que no li agraden , el negre , crec perque potseer un color que li tengui por o no li agrada que tot sigui negre perque no pot expresar-se i el blanc lo mateix , simbolitza de que no es pot expresar els seus sentiments perque esta tot blanc .

    La veritat , els dibuixos estan molt be i m´ agraden prque esta tot simple , es a dir que el pot entendre un nin petit . Podries dir-li a la teva AMIGA de la facultat , que estan be dibuixats i que no perdut la seva vida dedicant-se a l´art.

    Sobre el video , m´ agrada veure a peersones que no lis consideren persones normals , vent com fan el que li agraden , la veritat es un poc triste .
    PETONETS , SARA

    ResponElimina
  8. Tambe estic d´ acord que les persones amb dificultats , han de ser repetades amb els mateixos drets , i aquest video representa que ells poden arribar a ser molt grans.
    PETONETS ,SARA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Sara!😍

      Quanta veritat en les teues paraules 😊...

      En primer lloc, donar-te una vegada més l'enhorabona 👏👏👏👏 per aquest anàlisi tant complet i exhaustiu sobre el treball de la meua amiga. A mi, personalment, m'encanten tots els dibuixos que fa sobre la seua filla Marina 👧. És una gran il.lustradora ✏🖌.

      En segon lloc, donar-te tota la raó 😶 en quan a les persones que tenen dificultats. El fet que no puguen realitzar certes coses no les incapacita per a realitzar-ne d'altres ❤❤❤❤. Jo crec que ahí cobra sentit el tema de la CREATIVITAT 🎨 com una manera de donar l'oportunitat a aquesta gent a sentir-se valorats i apreciats 💖💖💖💖 a través de la seua feina.

      Per cert...en un moment vaig a publicar l'entrada d'avui 💻🖱. Estigues atenta!

      Molts besets 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina