divendres, 24 de maig del 2019

MIL GRÀCIES!!!



Abans de publicar l’entrada del “Comando Scrapbook”, vull dedicar aquesta entrada a Marina i a Juan Javier que són els vertaders protagonistes.

Des d’aquí vull donar-los les gràcies per haver tingut la gran sort de tenir-los com alumnes. Perquè ho diré moltes vegades, el professors existim gràcies als nostres alumnes. No em cansaré de dir-vos mai que m’encanta veure la vostra il·lusió i les ganes que teniu d’aprendre i, gràcies a això, intento superar-me en el dia a dia.

Per a mi ha estat un plaer compartir aquestes hores junts per a la realització del vostre àlbum i veient el resultat no puc estar més orgullosa de vosaltres.

Enhorabona i a continuar així!



I veient aquestes imatges de Marina i Juan Javier treballant, només puc afirmar que Pablo Picasso tenia molta raó quan va dir:


 

2 comentaris:

  1. hol.a, som en marc kuhalainen cardell de 1r eso b i volia dir que la frase den Pablo Picasso te tota la raó.
    ens veim a la proxima clase.
    adeuuuuuuuu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Marc!😊

      Són molt poc donada a frases però aquesta em sembla una de les millors frases en quan al tema de l'esforç i la perseverància ❤❤❤❤.

      Crec que la pròpia persona és el pitjor obstacle que té per a aconseguir els seus objectius. Tots podem aconseguir millorar i aconseguir els nostres propòsits. Tans sols necessitem constància i il.lusió per a aconseguir-los. És cert, que cadascú de nosaltres tenim capacitats diferents i no destaquem en els mateixos àmbits però podem esforçar-nos per superar-nos i enfrontar-nos a les nostres 'limitacions'...💪💪💪💪.

      Molts 😘😘😘😘, Isabel.

      Elimina