dimarts, 14 de maig del 2019

Història d'una patata...


Això era una patata que anava caminant pel carrer.

Tenia una entrevista de treball moooooolt important i necessitava comprar-se roba. Va entrar a una botiga i es va comprar un falda ben bonica, una brusa amb un gran llaç i un barret de palla ja que tenia una pell molt delicada i necessitava protegir-se del Sol.

Meri, que així es deia la patata, sabia que ara ja ho tenia tot preparat i confiava en que l’entrevista de treball seria tot un èxit.

Va entrar a la botiga i allí l’esperava l’encarregada que, en veure-la tant ben arreglada i curiosa, va pensar que seria perfecta per a ocupar el lloc de treball que tenia vacant.

Així doncs, Meri va ser contractada. El treball consistia en quedar-se dins d’un caixó juntament amb altres companyes, també patates. L’encarregada li va aconsellar que intentéssen dur-se bé entre elles, que hi havia lloc per a totes. I així ho va fer. Meri va entrar en la caixa i de seguida va fer amistat amb la resta de companyes ja que, si anaven a treballar juntes, era la millor opció. A més a més ella era molt extravertida i li encantava fer bromes.

Algú em pot dir com acaba la història?

Imatge via Google


13 comentaris:

  1. Hola, Isabel!
    M'agrada tot aixo de la patata I es molt divertit, intentaré fer un final tinc molts de a el escriure segur. Som en Jhonatan Luzuriaga de 1rB, adeu!👋👋👋

    ResponElimina
  2. Perdona Isabel volia escriure dema* (de a) adeuuu 👋👋👋

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Jonathan!😂

      Així m'agrada...😊 Ves pensant un possible final i després l'escrius en aquesta mateixa entrada 👏👏👏👏.

      Molts 😘😘😘😘, Isabel.

      Elimina
    2. Hola, Isabel Ara si que puc escriure✌️
      Meri despres va fer una reflexio va dir: Imagineu-vos si acabem algunes per a quest treball fas farineta I algunes
      Ens arranquen la Pell I ens Posen a bullir algunes papates(boiges que pareixien psicópates es reigueren) la majoria de patates o varen pensar I varen dir que tenía rao! I varen varen preguntar I Com o saps I va dir :dones estem en una Caixa amb una barra de codi y tenim un prej I 0erqje el meu avi Em va dir 1ue si algún día Em contra en vegi amb cautela on está a treballant. I totes le pqpates es varen anar a u a granja a viure feliçes.



      FI
      FIRMAT:JHONATAN LUZURIAGA

      Elimina
  3. hola, som en Marc Kuhalainen Cardell de 1r ESO B i volia seguir la historia.
    quan la patata es va ficar al caixó i va fer moltes amigues, pero de entre elles, hi havia una de més vella que lis va contar que va ser la unica en sobreviure al treball, tratava de que la gent les probava una per una, com si fos un master chef i a ella no se la varen menjar perque tenia molt mal aspecte.
    despres de sentir aquelles paraules, les patates, amb una por que tenien, varen començar a cridar i a cridar, fins que se varen calmar un poc i varen pensar en fer una rebelió contra aquella gent, fins que.... uns cambrers varen obrir el caixo i....

    me agradaria que algu la acabes.
    adeuuu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aiiiiii...Marc...les veig en una cuina...🤣🤣🤣🤣

      Elimina
    2. uns cambrers van obrir el caixó i... van treure dues patates, que no van tornar més. Les altres patates van entrar en pànic, i no sabien què fer. Aquella mateixa nit, van idear un pla per escapar-se: quan el restaurant tancàs, s'ajudarien les unes a les altres per a poder sortir del caixó. Així ho van fer, però quan ja estaven a punt de sortir de la cuina van veure que hi havia un guardia que anava cap a elles ja que les havia vist per les càmeres...
      (algu s'anima a continuar-la?)

      Elimina
    3. Mare meua...això està animant-se...👏👏👏👏

      Elimina
  4. vist per les cameres... així que varen que anar redolant per al terra molt ràpid, pero va una que no va arribar, y la varen agafar, les altres patates varen seguir redolant fins a arribar a un lloc que no hi havia ningú, i a la patata més sabia de totes se li va ocurrir que totes es pintasin la cara per que paresquesin podrides, i axí ho varen fer.
    més tard, un guardia les va trobar, pero de lo asqueroses que pareixien, les va deixar allà i les patates varen poder escapar.
    pero ara estaven al carrer, on hi havia rates que se les podien menjar i altres coses...
    així que la aventura de la patata no acavaba aquí, sino que només havia començat...


    som en Marc Kuhalainen Cardell de 1r ESO B

    ResponElimina
    Respostes
    1. Maaaaarc!

      Molt bona l'adventura...La imatge de les patates rodolant ha estat massa...😂

      Visca la creativitat...🎨💖🎨💖👏

      Elimina
    2. Jhonataaaaaan!😍😍😍😍

      M'encanta veure que contineu mirant i participant en el bloc...💻🖱 Espero veure-vos per aquí també en setembre!🤗🤗🤗🤗

      Molts 😘😘😘😘, Isabel.

      Elimina