dilluns, 26 de març del 2018

# instabloc_camí_des_Correu

Isabelcogollosferrer©2016


Aquest matí ens hem anat d’excursió amb els alumnes de 2n d’ESO i ha estat genial. Després d’un cap de setmana plovent, el temps ens ha acompanyat i hem pogut gaudir d’una bona caminada a l’aire lliure. L’anècdota del dia...m’he deixat l’ampolla d’aigua damunt de la taula de la cuina...jajajajaja. Sort que tinc unes companyes molt “majes” i no m’he deshidratat!


Isabelcogollosferrer©2018


Hem començat la ruta per Esporles i l’hem finalitzada en Banyalbufar. L’excursió no té molta dificultat i està correctament senyalitzada per la qual cosa no teniu pèrdua. És una excursió altament recomanable així que sí encara no heu anat, podeu aprofitar aquestes vacances per fer-ne una visita.

Segur que us agrada!

4 comentaris:

  1. hola Isabel! He visto esta entrada y me pareció muy interesante! Espero que cuando vayamos a segundo podamos hacer semejante excursión!
    Nos vemos mañanaaaaa!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaaaaaaa!😊

      Fer excursions 🎒🎒🎒🎒 està molt bé i és molt divertit tenir una jornada diferent 💟💟💟💟 al nostre dia a dia en l'institut 😉. Cada any fem una excursió a la muntanya ⛰ i ens ho passem molt bé així que ja saps: aprovar-ho tot 😎 i en 2n d'ESO excursió a l'aire lliure!👏👏👏👏

      Ens veiem demà, 😘😘😘😘!

      Elimina
  2. Hola Isabel soc na Natalia Busquets de 1r Eso A nosotros en caer no hem fet ninguna partida i en sise varem fer moltes ferem alguna sórtida?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Natalia!😊

      No et preocupis per les sortides perquè l'any que ve, si no canvia la cosa, en fareu una de convivència al trimestre, més les programades en les assignatures 😎😉.

      Molts 😗😗😗😗, Isabel.

      Elimina