dimecres, 12 d’agost del 2015

La creativitat by Laia (2)

Aquí em teniu una vegada més, per a ensenyar-vos un àlbum scrap que destaca pel gran treball que s’ha fet amb els detalls. Aquesta és la segona entrada que li dedico a Laia Sánchez de 1r ESO C (si voleu veure la primera polseu aquí) i he de dir que cada vegada em sorprèn més.

Na Laia és una alumna discreta i que passa totalment desapercebuda a classe però, que et sorprèn enormement amb els resultats. Té iniciativa i això es nota en els treballs realitzats. El que més m’agrada del seu àlbum és la preparació dels detalls: papers decorats, encunys, washitape...tot està planificat i pensat.

La portada amb l’ús de colors tènues que contrasten amb el magenta d’eixe espècie de molinet de vent ja preveuen el treball tant acurat que s’ha realitzat en l’interior.


Cada pàgina està dissenyada entorn a la imatge escollida i els colors utilitzats harmonitzen a la perfecció amb la fotografia que acompanyen.


La utilització de gammes cromàtiques càlides en alguna de les pàgines contrasta de manera lleugera amb gammes fredes que apareixen en alguns dels detalls o en elements de la làmina dissenyada.


Els sobres són el mètode escollit per preservar els textos que acompanyen les fotografies i romandre amagats fins que algú els obrigue per veure els sentiments i les sensacions que guarden en el seu interior.


Cadascuna de les pàgines ha estat tractada amb molt cura per part de na Laia. El resultat ha estat un àlbum molt personal i propi de l’autora i que, a bon segur, serà un bon record per a tota la família.


Laia, una vegada més, et felicito per la feina ben feta i t’animo a seguir intercanviant opinions i experiències en el bloc l’any que ve.

Enhorabona!

2 comentaris:

  1. Hola Isabel!!
    Moltíssimes gràcies per aquesta entradaaa!!
    M'ho vaig passar molt bé fent l ' albúm i vaig aprendre moltes coses noves d'art al llarg del curs. Grâcies per tot , per l ' ajuda , les explicacions , les clases... He estat miran totes les entrades que has publicat i m ' han encantat tots els albums. Bon estiu!!!
    Besets , Laia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Laia!

      Moltes gràcies a vosaltres per fer-me gaudir de la meua feina! A aquestes altures, al no veure cap comentari en les entrades, ja creia que estàveu de vacances en un altre planeta...jajajajaja...També és important desconnectar. M'ha alegrat molt veure el teu comentari.

      Ha estat un curs superinteressant per a mi. Al vostre costat he après molt i compartir aquesta experiència scrapbook amb vosaltres ha estat ideal. M'heu donat moltes idees per a quan face els àlbums scrap d'andreu i Bernat.

      Acaba de passar unes bones vacances i ens veiem en setembre.

      Mil besos, Isabel.

      Elimina