dijous, 6 d’agost del 2015

La creativitat by Aina

En aquesta cinquena entrega sobre els àlbums scrap, avui li toca el torn a l’àlbum d’Aina Castell de 1r d’ESO A. Com podreu veure a continuació, es tracta d’un treball molt acurat i personal en el qual l’alumna ha seleccionat alguns moments de la seua infantesa per tal de conservar-los per sempre com el propi títol de l’àlbum indica.

Veient la portada, ja podem fer-nos una idea del seu contingut. Els colors alegres com ara el fúcsia i els tons platejats ens deixen percebre que Aina té molts bons records de la seua infantesa i això és el que ha volgut plasmar a través del seu àlbum.

N’Aina és una alumna meticulosa que li agrada controlar fins al mínim detall i això ha sigut la tònica al llarg dels curs. Molt patidora a l’hora d’entregar les feines, s’ha preocupat sempre perquè el resultat fos net i correcte. Amb la portada vam tenir un petit contratemps d’última hora però, això queda per nosaltres...jajajaja.


En cada pàgina de l’àlbum els colors combinen amb les fotografies escollides i, com es podeu apreciar, el resultat és molt harmoniós.


Els dissenys resulten divertits i els textos que acompanyen les imatges són presentats de diferents maneres aportant originalitat a l’àlbum.


Hi ha una pàgina que dedica a un dels seus aniversaris en els qual empra els tons daurats per tal de mostrar aquest dia tant especial.


Com podeu apreciar, el seu àlbum resumeix molts dels moments divertits que ha viscut. En cadascuna de les pàgines apareixen petits detalls que fan referència a la foto reforçant d’aquesta manera el missatge.


Aina només em queda dir-te que ha estat un plaer per a mi compartir les classes de plàstica amb tu i que continues igual.

Enhorabona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada