dissabte, 31 d’agost del 2013

Anem de BODA




Avui es casa Irene. Ja fa molts anys que ens coneixem. Exactament 18 anys. Per a mi és una persona molt especial per la qual cosa, des que em va dir que es casava, vaig decidir que fer-li un detall especialment pensat per a ella.

Durant aquests mesos he fet una espècie de compte enrere i cada mes li he enviat una targeta recordant-li que s’anava aproximant el dia de la seua boda. El contingut de les targetes se centrava bàsicament en recordar-li aquelles coses que havia de tenir enllestides per al gran dia: vestit, sabates, ram, etc...

Per al disseny de la targeta vaig escollir tons pastel i vaig crear una espècie de plantilla amb el despertador com a motiu on li recordava, a través de l’hora, quants mesos li quedaven per a la cerimònia.


A ella li ha agradat molt rebre aquestes targetes. He de dir que en aquest cas han estat enviades per correu electrònic per tal que li arribéssen el dia exacte 30 o 31 depenent del mes.

Però quedava la targeta final i aquesta serà entregada en mà i amb un regal final on apareixen unes tasses, un marc de fotos i una caixa.


La primera cosa que veurà serà la caixa blanca que serà el recipient que contindrà els regals i la targeta final.


Com podeu veure, he dissenyat una franja decorativa amb el despertador a mode de sanefa.

Dins de la caixa trobarà els següents objectes:


-Dues tasses de desdejuni en les quals es poden intercanviar missatges damunt de la franja marró que actua com una espècie de pissarra on es pot escriure i després esborrar.



-Un missatge escrit dins del marc de fotos transparent.



- Un sobre elaborat artesanalment (un altre dia us explicaré cóm fer sobres totalment personalitzats) on es troba la última targeta.


Per a embolicar el regal he emprat paper continu marró i per ficar els noms del remitents he elaborat dues etiquetes amb el mateix paper amb el qual he realitzat el sobre.


Espero que els agrade  i que siguen MOLT FELIÇOS!




4 comentaris:

  1. Hola Isabel:
    El disseny de la targeta i la caixa són molt bonics i creatius, els colors a has escollit són molt adequats ni molt cridaners ni foscos que és el que més m'ha agradat.
    I això a estat molt bonic, fer uns detalls amb un valor sentimental i demostrale els 18 anys que l'has conegut i el especial que és per a tu.
    ESTIC SEGURA QUE LI HI HAURÀ ENCANTAT aquests detalls.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Karla!

      Ja trobava en falta els teus comentaris tant acertats sobre disseny. M'encanten les teues crítiques constructives perquè m'ajuden a superar-me dia a dia. És molt important saber escoltar les crítiques així que estic encantada, segueix igual.

      En quan al tema del regal dir-te que li va agradar moltíssim.

      Ja queda poc per a que comence el curs i, com tú ho vas aprovar tot pel juny, només em queda dir-te que aprofites al màxim aquests últims dies de vacances i que continues connectada al bloc a l'espera de noves entrades.

      Molts besos, Isabel.

      Elimina
    2. Hola Isabel:
      Si, estic encantada seguir un nou curs i experimentar coses noves, el problema que tinc i que he de solucionar el més aviat possible és saber que dia i quina hora començo les classes. Estare atenta a noves entrades, i e trigat tant és perquè i estat una mica allunyada de l'ordinador.
      Besitos.Y salutacions a Andreu i Bernat.

      Elimina
    3. Hola, Karla!

      Pel tema de l'inici de les classes no et preocupes, ves consultant la web de l'institut que segur estarà publicat el calendari de presentacions d'aquí a uns dies.I si et quedes més tranquil·la, crida a l'insititut i els conserges et resoldran ràpidament el problema.

      T'agraeixo molt que sigues una seguidora tant fidel del bloc i que aportes, sempre que pugues, els teus comentaris ja que aquest bloc existeix gràcies a persones que com tu, el consulten i aporten les seues opinions sobre les entrades.

      Gràcies per recordar-te dels nins. En aquest moment Bernat està ajudant-me a contestar-te,je,je.

      Mil besos, Isabel.

      Elimina