dissabte, 10 d’agost del 2013

Art PETRIFICAT



L’estiu dóna per a moltes activitats a l’aire lliure i una d’elles és anar a la platja. En Mallorca tenim el privilegi de tenir moltes on poder anar però, si voleu fer la manualitat que us proposo a continuació, haureu d’anar a aquelles que siguen de pedra per tal d’escollir el material més adient per a realitzar-la.

Font: Pinterest

Com podeu observar en la fotografia es tracta de pintar pedres per a després decorar una estança de la casa o simplement fer un regal més personal.


Font: parafernaliablog

L’estil pot ser molt variat des d’emprar tonalitats blaves emulant paisatges marítims a tonalitats marrons que ens recordem més a la terra.

Font: Pinterest


La temàtica pot ser molt variada per la qual cosa les pedres s’escolliran depenent del resultat que volem obtenir.


També podem fer versions d’alguns jocs (dominó, tres en ratlla...) i inclús realitzar l’abecedari i números.



Així que només us queda anar per un pinzell i pintures i començar!


2 comentaris:

  1. Quina idea tan bona!!!Jo feia aixo cuan era petita , supos que perque tenia tot el temps del mon pero a mida que hem faig gran s'emobliden coses divertides que puc fer cuan no tinc res que fer.
    A mes es una manualitat molt acertada ja que es estiu y solem anar a la plaja.
    Petons Gabriela

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Gabriela!

      Què tal l'estiu? Espero que hages gaudit molt dels teus viatges i que hages fet moltes fotos per practicar el retoc d'imatges que estic preparant per al pròxim curs.

      M'alegra que t'haja agradat la idea. La veritat és que aquesta manualitat dóna per a molt ja que una vegada pintades les pedres pot fer-ne usos molt variats.Cercant imatges he trobat el contingut per a la pròxima entrada que està relacionat amb el tema.

      Gràcies per seguir connectada al bloc. T'espero en la pròxima entrada.

      Molts besos, Isabel.

      Elimina