dijous, 25 d’abril del 2013

CONTRA EL MALTRACTAMENT INFANTIL



Avui, dia 25 d’abril, és el dia internacional contra el maltractament infantil i vull ensenyar-vos una campanya que va realitzar el Consell d’Europa amb la col·laboració del Ministeri d’Educació, Política Social i Esport.

Es tracta d’un anunci televisiu de la campanya “Tus manos son para proteger. Levanta la mano contra el castigo físico” de l’any 2008. L’espot em sembla molt interessant perquè crec que tracta el tema d’una manera molt diferent a les campanyes que solen fer-se sobre aquest tipus de temes.


Espero les vostres opinions sobre el tema.


7 comentaris:

  1. El video m 'ha parescut molt bonic i que estava molt ben fet expressa molt be el que volen transmitir a la humanitat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Gabriela.

      Has estat molt ràpida en contestar!

      La veritat és que he escollit aquest video perquè, com tu dius, ens presenta el problema de manera agradable. Està clar que el maltractament, la violència de gènere, els accidents de trànsit, etc... són temes tristos perquè darrere d'ells n'hi ha persones que els pateixen però, de vegades, enfocar el tema des d'una altra perspectiva també pot ajudar-nos a prendre consciència sobre la realitat que vivim.

      Efectivament, les imatges animades del xiquet fent un recorregut, on les mans dels pares l'ajuden a desplaçar-se, és una manera molt bonica de dir-los als pares que als infants se'ls ha de cuidar.

      Moltes gràcies per opinar sobre el tema.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  2. A estat una molt bona elecció del vídeo, demostra que els menors han de ser felizes i tenir l'ajuda dels seus pares.

    ResponElimina
  3. Esper que aviat ens facis una altra visita.
    et estranyem molt !! Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Karla.

      Com sempre, eres una de les primeres en donar la teua opinió. Gràcies de tot cor. El temps em passa molt més ràpid llegint els vostres comentaris.

      Respecte al tema del vídeo, he considerat oportú ensenyar-vos-el per tal de veure que moltes vegades traure la part més negativa de les coses no ens ajuda a avançar. Ser positiu ens ajuda a superar moments difícils i a consciencia-nos que entre tots podem canviar allò que no ens agrada.

      El matractament infantil desgràciadament existeix però, com tu bé expliques, l'obligació dels pares és fer feliços als fills i donar-los seguretat.

      Jo també us trobo molt a faltar... Puc dir-te quasi segur que dilluns que ve intentaré passar-me per l'institut i segurament us faré una visiteta a l'hora de plàstica per veure cóm esteu i com va el curs.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  4. El video m'ha agradat molt,esta molt be.
    Besets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Miriam.

      Ja sé que has tingut problemes amb l'ordinador i has volgut contestar a l'entrada el més prompte possible. M'alegra que t'haja agradat el vídeo però, suposo que amb les presses no has pogut pensar en el missatge que transmet. T'animo a que reflexiones sobre el tema que s'exposa i que em faces un d'eixos comentaris tant acertats que m'envies.

      Molts besets, Isabel.

      Elimina