diumenge, 7 de juliol del 2024

Ombres creatives

La creació no és exclusiva de l’artista. Crear és una acció inherent a l’ésser humà i, si no, pensem en la quantitat d’hores que hem invertit quan érem xicotets jugant amb jocs de construcció i creant mons imaginaris a partir de les nostres pròpies idees.

Imatge Freepik

Hem d’evitar vincular tan sols l’expressió de la creació a aquelles persones que es dediquen al món de l’Art i ampliar-la a la societat en general.


Juana Francés pintant una de les seues obres (1959-1961).GONZALO BULLON


Les ombres com a temàtica donen molt de joc en l’àmbit de la fotografia però també ens poden servir per a realitzar altres tipus de propostes.


Imatges via Pinterest

Qualsevol element pot ser una excusa per a crear així que si voleu provar a fer coses noves, us invito a treballar amb les ombres dels objectes sobre paper. Podeu emprar qualsevol tècnica (ceres, temperes, retoladors…) Tan sols heu de col·locar objectes sobre un paper i dibuixar les seues ombres.

Els elements florals i vegetals poden ser un motiu interessant per les diferents ombres generades depenent de la forma i aparença de les flors i les fulles emprades.


Imatges via Pinterest

També podeu escollir altres temàtiques que siguen del vostre interès i crear la vostra pròpia història.


Imatges via Pinterest


I ara que estem en època estival i podem fer aquest tipus d’activitats a l’aire lliure, us animo a que agarreu papers i materials per pintar i realitzeu aquesta proposta en un espai obert. Estic segura que el temps us passarà volant!


Imatges via Pinterest


Ens veiem en la pròxima entrada!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada