dijous, 6 de juliol del 2023

Aprenent a dibuixar (2a entrega)

Seguint amb els tutorials per dibuixar avui m’he decidit per una planta que, últimament, té molta visibilitat com a element decoratiu en les cases de maneres molt diferents aportant un toc d’originalitat amb la seua presència en les estances en els que s’utilitza: el CACTUS. 

Imatges via Pinterest

En manualitats, també és un element molt utilitzat com a motiu en la realització de targetes personalitzades així com l’elaboració d’una rèplica amb diferents materials com ara rotllos de paper higiènic o inclús pedres.

Imatges via Pinterest

L’any 2008 vaig visitar l’illa de Lanzarote on vaig descobrir el jardí del cactus. En ell es poden trobar al voltant de 4500 exemplars de cactus d’unes 500 espècies diferents que provenen de 5 continents diferents. Unes varietats que vaig poder observar molt de prop comprovant la bellesa que alberguen aquest tipus de plantes on espines i flors conviuen a curta distància. Evidentment, em vaig dedicar a immortalitzar-les en una sèrie de fotos per al record ja que mai havia vist tantes varietats juntes.

isabelcogollosferrer©2023

Doncs bé, ara ja teniu un altre motiu amb el que podeu practicar. Com podeu apreciar l’escenari on s’ubiquen els cactus és molt simple i fàcil de copiar.

Imatge via Pinterest

No podia deixar acabar l’entrada ensenyant-vos algunes propostes artístiques que s’han realitzat d’aquest elements en parets per tal que comproveu amb els vostres propis ulls, la quantitat de color que irradien aquestes obres. Si algun dia viatgeu als Estats Units, podreu observar-les de més a prop ja que el primer mural es troba en Arizona i el segon s’ubica en la ciutat de Los Ángeles.

Obra de l’artista Lauren Lee / Obra de l’artista Calina Mishay


Tot és començar així que, una vegada realitzar la pràctica, podeu deixar anar la vostra imaginació i fer la vostra pròpia proposta amb el material que més us agrade: aquarel·les, ceres, retoladors i fins i tot un collage.

Imatges via Pinterest

Ens veiem en la pròxima entrada!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada