dimarts, 16 de juliol del 2019

#instabloc_terrasses_Catedral_Palma

Aquest mes de juliol està sent molt frenètic… Molts de temes que tancar, caixes que fer, coses que arreglar però encara estic traient un poc de temps per gaudir d’aquests últims dies en Mallorca.

Em queden moltes coses pendents que deixaré per a altres ocasions esperant tornar a aquesta illa per vacances però, hi havia una cosa que em feia molta il·lusió fer abans de partir: visitar les terrasses de la Catedral.

És una visita totalment gratuïta per als residents així que us recomano que us organitzeu i reserveu un dia per visitar aquesta part de la Catedral que no tothom que visita Mallorca la veu a causa de les presses i del poc temps per poder visitar-ho tot.

Com que es una visita guiada, heu de ser una reserva a través de la seua pàgina web. Us deixo l’enllaç per tal que tingueu tota la informació:


Isabelcogollosferrer©2019

També us recomano reservar en temps perquè de vegades heu d’esperar un mes per poder portar-la a terme. Convé també llegir els requisits perquè, per exemple, els nins menors de 12 anys no poden pujar. Penseu que són unes escales estretes i es pugen un total de 215 graons però, això sí, 100% recomanable. Les vistes des dalt de la ciutat i alguns dels seus monuments no té preu.

A continuació us mostro els jardins del Palau de l’Almudaina que es troba en front de la catedral i que durant la visita que vaig realitzar al Palau no vaig poder visitar. Si voleu veure l’entrada del palau de l’Almudaina cliqueu en el següent enllaç:




Una de les coses que més m’ha sorprès d’aquesta visita és el tema de les proporcions d’alguns dels elements més representatius de la catedral com ara són les vidrieres i els dos rosetons. Quan visitem l’interior de la Seu, observem les mesures d’alguns elements que la configuren però en realitat no percebim realment les seues mides vertaderes. Visitant les terrasses, te n’adones realment de les grans dimensions de les vidrieres que decoren els laterals de la catedral. Per a que us fésseu una idea, he fotografiat una d’elles amb un visitant per tal que poguésseu comprovar el que estic dient. Realment impressionant no?


I després la percepció dels rosetons també impressiona molt. Dels dos existents en la catedral, el més gran dos, té una amplada de 13 metres de diàmetre i una superfície d’uns 100 m2 on perfectament podria construir-se una casa!



No podeu perdre l’oportunitat de visitar un monument tant emblemàtic de la nostra ciutat i reafirmar des de les altures l’encant que té Palma.

Ens veiem en la pròxima entrada!

4 comentaris:

  1. Hola, Isabel!
    Un viaje molt interessant de veritat Mai Vai sobre qué es podía visitar les terrases de la catedral a iré alguna vegada una foto molt xula 😎😎😎
    Espero que et vagi be!
    Bon, estiu! 😎👋👋👋

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Jhonatan!😊

      És una visita molt xula 💖💖💖💖 i totalment gratuïta. Palma és una ciutat molt bonica i vosaltres teniu la sort de viure en ella 🤩🤩🤩🤩. A mi el que més m'agradava era passejar pel casc antic i perdre'm pels carrerons...😍😍😍😍 i ara ja ho trobo a faltar...😪.

      Molts 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina
  2. També volia que Em posis el enllaç (si ho tens del dibuixos del cuaderno viatger 📓🌍🌎🌏✈️)
    Adeu, Isabel!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jhonatan...😏

      Aquest mes ha estat impossible publicar en el bloc 💻🖱. Intentaré posar-me al dia el més prompte possible i publicar alguns dibuixos del quadern viatger 😎😎😎😎.

      Si el que vols és veure publicacions antigues sobre el quadern viatger, intentaré aquesta nit crear l'etiqueta 'quadern viatger' per a que poguésseu consultar totes les entrades dels dibuixos d'una vegada...😉

      Gràcies per la teua paciència 🤗🤗🤗🤗.

      Molts 😘😘😘😘, Isabel.

      Elimina