dilluns, 3 d’abril del 2017

Emotional Week

Com ja sabeu, arranca una setmana molt emocional en l’institut però també en el bloc així que esteu atents aquests dies a les pròximes entrades...


De moment us deixo un avanç d’alguns dels treballs realitzats pels alumnes de 1r d’ESO d’Educació Plàstica i Visual sobre les emocions que han treballat en format cartell i que anunciaran aquesta Setmana Emocional.


plastidekor©2017

37 comentaris:

  1. Hola, Isabel. Soc en Diego de 1er Eso E. Estic observant aquests treballs y la veritat es que m'ha agradat molt😃

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Diego!😊

      La veritat és que els 💙💚💛💜 estan molt xulos 😎. Tu també has fet una bona feina 👍. Segueix així i pot ser algun dels teus treballs 🎨🎨🎨🎨 podré publicar-lo en pròximes entrades 👏👏👏👏.

      Molts besets 😚😚😚😚, Isabel

      Elimina
  2. Hola Isabel👋🏻😂
    M'encanta que hagis posat el cor❤️ Que jo vaig fer. Gràcies🙏🏼, de veritat
    Molts bessets 😘😘😘😘

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Joana!😊

      Fer les coses bé té la seua recompensa 💗💗💗💗.

      Molts besets 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina
  3. Hola,Isabel !!!!!!
    Som na Marta Bonilla de 1r ESO E.ME Me ha encantat que hagis possat el meu cor. Els altres cors me han agradat molt estan super be !!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Marta!😉

      M'alegro mooooolt!👏👏👏👏

      Molts besets 😚😚😚😚, Isabel.

      Elimina
  4. hola Isabeel!!!!!
    M'agraden molt els cors, son molts chulos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holaaaaaaa!

      M'alegrooooooo 👏👏👏👏👏👏👏!
      Però no oblides ficar el teu nom en el comentari...😂😂😂😂

      Molts besets 😘😘😘😘, Isabel.

      Elimina
  5. Hola Isabel , soc na SARA . Si no m´he equivoc la setmana emocional es des de el 3 d´abril fins al 7 d´abril . La veritat es la primera vegada que poses algo meu en el teu blog , bueno i una altra persona fora del teu blog ; moltes gracies , el meu cor simbolitza el dolor, tristesa , rabia , el color roig simbolitza moltes coses , que es una de les emocions mes habituals , a mes en la pestañita que vaig fer , dins n´hi ha les emocions , de INSIDE OUT 💙💚💛💜 , de veritat que gracies a mes , tambe estan molt be els altres cors , m´agradat tots , pero n´hi ha alguns de tots en el que hi ha que els reconeixo , en realitat molt pocs pero si que puc .Esper que si feim mes activitats de plastica o una altre assignatura seguem fent coses per la S💗E💗T💗M💗A💗N💗A💗 E💗M💗O💗C💗I💗O💗N💗A💗L💗 , que es molt divertit.



    PETONETS , SARA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,
      Soc n'Esperanza i concord amb na Sara que el roig representa un munt de coses desde amor fins a rabia ,desde roses fins a sang.Per aixo es el meu color preferit de tota sa vida (al menys de la que tengui coneixement )
      I també estic d'acord amb que el cor representa moltes emocions perquè realment es l'òrgan que trasmet el dolor,la rabia,...I em sorpren molt que estiguem tant avançats que fins amb la ciència es poden definir i calcular per dir-ho d'una forma els sentiments.
      Be,Adèu
      {ATENTAMENT}
      [Esperanza de 1r ESO E]

      Elimina
    2. Hola, Sara!😉

      Estic molt contenta de veure't tant E💙M💙O💙C💙I💙O💙N💙A💙D💙A!

      Jo ja sabia que tard o d'hora acabaria publicant 💻🖱un treball teu en el bloc. De totes maneres, espero que no sigue l'únic!😎

      Ànims i a seguir amb aquesta setmana tant emocional!💖💖💖💖

      Molts besets 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina
  6. Hola, Isabel soc Ana de 1 Eso E, a jo tambe m'agradat molt fer aquest cor , crec que m'ha quedat xulo i esper que poguem fer mes coses aixi durant lo que queda de curs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Ana!☺

      Podeu fer tot el que vullgueu 💗💗💗💗! Tan sols necessiteu tenir una bona actitud 💪💪💪💪 i interés!😉

      Molts besets 😘😘😘😘, Isabel.

      Elimina
  7. ►Hola Isabel !◄ me ha gustado el trabajo del corazón!Me ha costado, pero bueno he quedado satisfecho! addioss!☺

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Juan Pablo!☺

      M'alegro veure't content...👏👏👏👏

      Molts besets 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina
  8. Hola Isabel,
    Soc n'Esperanza i vull dir-te que gràcies per haver publicat per 2ª vegada una treball/làmina meva al teu blog i em sento tan bé com si fos la primera vegada.Quan vares dir que era un treball lliure em varen arribar a es cap un munt d'idees i vaig reflexar-lo en el cor però sincerament al veure-ho acabat el vaig veure un poc carregat però res que em llevassi la il.lusio d'haver-ho fet ja que, que perdria en obrir la meva imaginacio i transmetre-ho a el cor?
    He observat els altres cors i la veritat es que m'han agradat molt ja que en cada cor hi havia diferents idees pero amb qualque cosa que els feia una semblança o es pareixia inclòs sa metixa idea pero diferent expresada ja que això depèn de sa persona que ho fa.
    Hi havia que representaven un cor amb candau que el que crec que volien expresar era com sa intimitat,els secrets o en altres paraules un diari ;n'hi havia d'altres que representaven amb ses mandales sa creativitat o s'expressió;altres(una d'aquestes sa meva) que amb el diferents tipus de emoticonos representaven les emocions... i axi n'hi ha varies ideea amb diferent significats.
    Adeu i petons
    {ATENTAMENT}
    [Esperanza de 1r ESO E]

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Esperanza!😊

      Gràcies a tu 💗💗💗💗 per fer les feines tant acurades i ser tant creativa 💡💡💡💡. Has fet una bona feina des de la làmina 1 amb total discreció...Tot professor 🎓 de Plàstica 🎨🎨🎨🎨 necessita en classe gent com tu 💖💖💖💖 per tal que els companys i companyes puguen veure que les làmines no són tant complicades i que es poden dur a terme 😉. Que no són làmines impossibles 😣. Que hi ha gent de classe que les fa 👏👏👏👏...

      Molts besets 🤗🤗🤗🤗, Isabel.

      Elimina
  9. Hola Isabel!!!!👋👋 Soc na Paula Penya de 1rESO E.😃

    Aquests cors ❤️ M'agraden molt!!!!! Són molt xulos i originals.

    Molts besets 😘😘,Paula.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Paula!😊

      Siiii. Són molt xulos 💛💛💛💛 però el teu també està molt bé 👏👏👏👏, el que passa és que he fet una selecció per tal de crear misteri i curiositat per veure 🔎🔎🔎🔎 la resta de treballs...😉

      Molts besets 😚😚😚😚, Isabel.

      Elimina
  10. Hola Isabel. Soc en Gonzalo de 1r ESO E hem va agradar molt l'idea del coret, m'agradaria fer mes treballs així.
    moltes salutacions GONZALO

    ResponElimina
  11. Hola Isabel :

    Som en David Camps, d´es Racó d´en James, sa extraescolar d´habilitats socioemocionals del centre. Enhorabona per contribuir a fer aquesta setmana d´educació emocional, algo significatiu tant per tu com per el teu alumnat. Enhorabona per aquests cors, i tota la feina feta. De tant en tant, també vaig posant coses al meu blog, encara que dàrrerament no he pogut escriure molt. Es el següent , i ja prenc nota també del teu, que veig que te bona acollida i es un mitjà de comunicació mes que empres, amb el teu alumnat. Ara tindré una entrada pendent per resumir, tota aquesta bona feina que estau fent, durant la setmana. Gràcies. https://selconfundamento.wordpress.com/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, David!

      Et dono oficialment la benvinguda al bloc 💻🖱.

      Ha estat un treball diferent 😎 a les làmines programades per a aquest curs i la veritat és el que els alumnes 👬👫👭👬👬👫 m'han sorprés molt positivament amb els resultats 💖💖💖💖.

      M'agrada molt participar en aquest tipus de projectes 💓.

      Moltíssimes gràcies per comentar 😉.

      Isabel.

      Elimina
  12. Hola Isabel,soc na Nupur m'han agradat molt els cors son tots molt originals i expresa la setmana de les emocions m'agraden molt😂😊

    ResponElimina
  13. No he pogut contestar a les entrades perque no m'anava be el internet o alguna cosa i no me deixava comentar
    Perdo💟

    ResponElimina
  14. I es corrector m'ho corregeix del catala al castella aixi q no t extranyi q hi hagi faltes😊😂😂

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Nupur!😊

      Estic molt contenta ☺ amb el resultat tant variat 💖💙💟❤💚💔💜❣💛 d'aquesta activitat. M'alegro que t'ha agradat 😉.

      Molts besets 😘😘😘😘, Isabel.

      Elimina
  15. Hola Isabel:
    Son na Arianna de 1°eso E.Estic super mega emociona pero aquesta semana "emocional" a part me agrada molt que yo hagis volgut Fer tambe al blog perque les emocions son molt importants.Sobre els cors la veritat es que han quedar molt xulos i originals.M ha agradat que els hagis penjat al blog i pero tot l'institut.Feliç setmana e❤m❤o❤c❤i❤o❤n❤a❤l.
    Una bessada💋❤

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Arianna.

      Ha estat una setmana molt emocional i els cors 💟❤💜💙 han quedat molt bé.

      Molts besets 😚😚😚😚, Isabel.

      Elimina
  16. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  17. Hola Isabel !!! Sóc Marta Bordoy d'1 e. M'ha agradat molt aquesta setmana. EMOCIONAL i aquest treball. El que més m'ha agradat d'aquests dibuixos ha estat el de l'pentagrama m'ha semblat que la persona que ho hagi fet ha posat molt d'esforc . Amb aquest comentari te dic que e tardat 12:46' ( de petita no feia molts de puzzles😅)
    Un saludo👋🏻👋🏻

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Marta!😃

      Ja has descobert qui ha fet el cor 💟 amb el pentagrama? Una pista 🔎🔎🔎🔎...És de la teua classe. És una nina. El seu nom comença per J. Crec que t'he ne donat 3...😅😂😂😂😂

      Molts besets 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina
    2. Ahhhhhh 🤔 Na juana😂 Li a quedat molt be . Gracis per ses pistes
      Besets 😙😙😙😙

      Elimina
  18. Hola Isabel!!
    Enhorabona per tots aquests corets💗💗 Us han quedat suuper be i han ambientat molt l'institut en aquesta setmana emocional!! El resultat ha estat molt original, i cada alumne ha pogut expressar diferents emocions i valors dins el seu cor!!
    Molts besets, Margalida💙💙

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Margalida!😍

      Ha estat superbé 👏👏👏👏 fer una activitat diferent a l'scrapbook perquè trenca un poc amb la monotonia de les classes 📓📒📓📒.

      Molts besets 😘😘😘😘, Isabel.

      Elimina
  19. Wooow
    Me encantan estas ideas Isabel
    Por mas que ya haya pasado tiempo desde que lo publicaste me gusta mucho

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Felicitas!😊

      L'any passat vam celebrar la 'Setmana Emocional' en el centre i els alumnes 👫👬👭👬👫👫👬 de 1r d'ESO van realitzar aquests cartells tant originals 😉.

      Molts 😚😚😚😚, Isabel.

      Elimina