divendres, 27 de setembre del 2013

Ja ha arribat...



...LA  TARDOR


El diumenge va començar de manera oficial la tardor encara que, com tots els anys, El Corte Inglés s’encarrega d’anunciar-ho un mes abans amb els seus anuncis de moda.



Però la tardor no podem convertir-la de manera tant frívola en moda. Personalment per a mi amb la tardor es temps de començar un nou curs, nous alumnes, nous objectius, noves metes... Després de la calor de l’estiu, s’agraeix un poc d’aire fresc.


Font: Pinterest
En aquesta època de l’any podem fer moltes coses que no han de ser exclusives d’altres èpoques, com ara donar un passeig per la platja i comprovar els nous tons de la mar tant típics d’aquesta estació.

Font: Pinterest

De tarda, podem llegir algun llibre que teníem començat, veure una pel·lícula o simplement, quan refresque una mica més el temps, prendre una tassa de xocolata.

Font: Google

Us aconsello que aprofitésseu aquestes tardes donant un passeig per la nostra ciutat, amb una càmera a les mostres mans, per poder immortalitzar els tons grocs, taronges i marrons que ens acompanyaran en els pròxims mesos.

Font: Pinterest



2 comentaris:

  1. M'ha agradat aquesta entrada sobretot les fotos, perque la combinacio de colors que mes m'agrada son els de tardor: verd-taronja-marró.
    El curs ha començat be malgrat la vaga,perque els professors ho estan pasant malament.
    Petons Gabriela

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Gabriela!

      M'alegro que t'haja agradat l'entrada. A veure si entre avui i demà preparo la següent. Seguiré esperant els teus comentaris.

      Molts besets, Isabel.

      Elimina