dimecres, 28 de juny del 2023

UN ANY MÉS, CELEBREM LA DIVERSITAT

Com cada any, el dia 28 de juny, se celebra el dia de l’orgull LGTBI. Com cada dia, hi ha persones que no poden mostrar-se tal i com són perquè altres NO respecten la diversitat sexual i de gènere de la nostra societat. 

Totes i tots formen part d‘una societat en la que ningú hauria de ser superior als altres, en la que s’hauria de treballar de manera conjunta per deixar un món millor. On la creativitat i la imaginació formaren part del nostre dia a dia, on compartir les idees fora una necessitat i on l’amor fora la base de les nostres relacions amb tot el que ens envolta.

Imatge via Pinterest


Enguany he trobat un vídeo de Javier Ambrossi que explica molt clarament com se senten les persones que no entren dins de les “normes establertes” i m’agradaria compartir-lo amb vosaltres per fer més visible el que es perden pel camí mentre creixen i intenten trobar el seu lloc en aquest món.

https://www.youtube.com/watch?v=XghWWVxHGWY

Però no tot està perdut... Afortunadament, hi ha persones que aposten per aquesta diversitat i son capaces de tenir una mirada oberta i receptiva. En aquest cas, vull mostrar-vos les mirades de part de l’alumnat del meu centre. Des d’aquí donar-los les gràcies per haver prestat la seua mirada a aquest projecte i representar allò que haurien de ser les generacions del futur: empàtiques, respectuoses, diverses i orgulloses de tot el que són.


Ens veiem en la pròxima entrada!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada