dilluns, 22 de març del 2021

"LA VIDA EN BLAU"

El dia 2 d’abril se celebra el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme. Tornar a Castelló també té els seus avantatges i un d’ells es retrobar-se amb persones amb les quals havies compartit etapes de la teua vida i que, amb el temps, ens havien distanciat els quilòmetres i els diferents camins que vam iniciar. Yolanda és una d’eixes persones que he recuperat. Va ser companya quan vaig iniciar el programa de doctorat en l’UJI i ara ens hem tornat a trobar. Sempre he tingut un bon record dels divendres i dissabtes que vam compartir juntes i tornar a coincidir amb ella ha estat genial.

Yolanda té un fill molt especial. Es diu Álvaro i és un xiquet que veu el món d’una altra manera i el viu amb molta intensitat. Personalment no el conec però, he tingut el privilegi de trobar-me alguna personeta tant especial com Álvaro i he de reconèixer que et canvien la vida. Observar-los fa que apreciem coses que, d’una altra manera, tal vegada no ens haguérem plantejat. Encara recordo algunes vesprades en el parc de Ses Fonts i l’abraçada més bonica, sincera i inesperada que he rebut mai.


És important visualitzar l’Autisme per tal que la societat entengue la necessitat de respectar la diversitat, conèixer-la i interioritzar-la en el nostre dia a dia per tal que aquestes famílies puguen veure créixer els seus fills i filles feliços amb total normalitat.

A continuació us passo una iniciativa per si voleu, a través de les vostres xarxes socials, ajudar-nos a donar més visibilitat.

Ens veiem en la pròxima entrada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada