dilluns, 10 de juny del 2019

Missatgeria exprés


Ja no queda res per acabar les classes…D’una banda em fa pena perquè això indica el final d’una etapa però, d’una altra, estic emocionada perquè això significa que prompte podré tenir entre les meues mans els vostres àlbums d’scrapbook!

Així que m’he proposat fer una entrada “exprés” d’scrapbook en la qual vull ensenyar-vos algunes idees per decorar els sobres amb els quals acompanyareu les vostres fotos.

Les imatges que podeu veure a continuació tenen com a material decoratiu protagonista el washitape. Ja us comentat en classe que, una manera d’aportar coherència i estil a cadascuna de les pàgines de l’àlbum, és combinar aquells elements semblants, en quan a temàtica, per tal que ajuden a contar la vostra història. Com podeu veure, podeu fer diferents formes partint del washitape amb les quals podeu decorar de manera divertida i original els vostres sobres.

Imatges via Pinterest


Penseu que heu de decorar la part de darrere del sobre on es troba la solapa ja que la part frontal anirà aferrada sobre la cartolina. Aquestes només són unes quantes idees, segurament veient-les, us vindran al cap altres solucions diferents i igual d’originals!

Els sobres que empreu per a desar els textos no han de ser perquè blancs, podeu emprar papers decoratius per a elaborar-los, inclús podeu reciclar altres materials com ara mapes o partitures com podeu veure en les següents fotografies. Els sobres marrons també són una bona opció i podeu jugar amb diferents mesures i formats.

Imatges via Pinterest


I ja l’última opció que us volia comentar era la decoració dels interiors. És una altra alternativa diferent i original amb la qual decorar els sobres del vostre àlbum. Si opteu per aquest disseny, podeu aconseguir resultats realment interessants amb els que impressionar a les persones que miren el vostre àlbum.

Imatges via Pinterest

Ens veiem en classe!

7 comentaris:

  1. hola som en marc kuhalainen crdelli volia dir que son molt originals totes i guapes.
    adeuuu

    ResponElimina
  2. Hola Isabel!
    M'ha encantat la idea de fer sobres amb mapes... Que per la temàtica dels viatges queden genials! Decorar els interiors també és una bona opció, ho he fet a un o dos àlbums i queda molt xulo!
    Ànims, que ja falta poc!!
    Margalida

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Margalida!😁

      Com tu bé dius ja falta poc...😅 Encara ens queden uns dies molt intensos però després vindran unes 'ben merescudes' vacances 💃💃💃💃...

      Encara no he pogut publicar el teu últim àlbum scrapbook 💗✂️💗✂️. Crec que la reservaré per al curs vinent a Castelló 😊.

      Si tens algun àlbum més que hages acabat ☺ porta-me'l i li faré 📸📸📸📸.

      Molts 😘😘😘😘, Isabel.

      Elimina
    2. Hola!
      Per desgràcia, no tenc cap altre àlbum acabat, però en tenc un a mitges, si vols te'l puc dur...
      Molts 😍😘, Margalida

      Elimina
    3. Tranquil.la!😊

      Quan els acabes ja em passaràs les 📸📸📸📸...🤗

      Molts 😘😘😘😘

      Elimina
  3. hola Isabel soc na lucia de 2n A molt xulooo feia temps que no passava per aqui com be vares dir tu que passis bon estiuuu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Lucia!💗💗💗💗

      M'alegra que segueixques mirant el bloc 🖥🖱. L'any que ve, com ja sabeu, ja no estaré en el Llompart però el bloc continuarà 😉 així que esperaré els teus comentaris 👏👏👏👏.

      Molt bon estiu 🐳🐙🐟🦀 per atu també. Seguim en contacte 🤗🤗🤗🤗.

      Molts 😚😚😚😚, Isabel.

      Elimina