diumenge, 25 de desembre del 2016

# Dia 25


isabelcogollosferrer©2016
P.D.: Hi ha una errada ortogràfica en 'vostre' però ja m'és impossible rectificar-la ara a l'ordinador. Ho faré en tornar. Bon Nadal!

8 comentaris:

  1. Hola, Margalida!😊

    Igualment per a tu i per a la teua família ❤❤❤❤. Espero que 🎅 t'haja portat molts de 🎁🎁🎁🎁. Aprofita per descansar aquests dies i pensa que el dia 1 de gener publicaré una entrada 💻🖱 per a fer durant els 365 dies de l'any!😎😎😎😎

    Molts besets 😍😍😍😍, Isabel.

    ResponElimina
  2. Holaa Isabel soc n'Eva de 3er
    Vull desitjar-te molt bones festes (de ses que queden) de part meva i de tota la meva familia, i sobretot per que les aprofitis al maxim perq ja s'acaben...
    Moltes de besades😘 Eva

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Eva!😊

      Quina sorpresa ❤❤❤❤! Moltíssimes gràcies 😉. Igualment per a tots vosaltres 😊. A gaudir el que ens queda de festes i a esperar el nou 2017 amb molt d'entusiasme i creativitat 👏👏👏👏.

      Molts besets 😚😚😚😚, Isabel.

      Elimina
  3. Respostes
    1. Hola, Nupur!😊

      Espero que t'hages posat al dia amb les entrades i que t'ho estigues passant molt bé 💖💖💖💖.

      Molts besets 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina
  4. Hola Isabel , soc na SARA . Quina pena ja, s´ha acabat EL CALENDARI NADALENC , pero ens espera una nova entrada el 1 de gener de ¨2017¨ per fer-la els 365 dies al any , intentare fer-la, quina curiositat que tinc per veure - la.
    Volia desitjar-vos a tu i a tota la teua familia i als del blog un BON NADAL ,BONES FESTES I UN BON ANY NOU i que aquest any nou el vostre proposit vos cambi a millor, i que sigueu unes bones persones per tot l´any .
    PETONETS I BONES FESTES , SARA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Sara!😊

      Moltíssimes gràcies per aquesta entrada tant emotiva i plena de bons desitjos per a tots!❤❤❤❤

      Espero que m'acompanyeu aquest 2017 comentant cadascuna de les entrades 💻🖱 i aportant el vostre granet d'arena per a que la creativitat 🎨🎨🎨🎨 impregne el nostre dia a dia 😉.

      Molts besets 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina