divendres, 19 de febrer del 2016

3r d'ESO: Làmina 3. Les figures geomètriques

En aquesta tercera làmina, on els cercles són els protagonistes del disseny, cal realitzar un dibuix correcte i fidedigne de l’element circular escollit com a motiu, per tal d’aconseguir la textura gràfica necessària per a l’efecte “scrapbook” que busquem en aquest treball.

A continuació us mostro els treballs realitzats per alumnes de 1r d’ESO en l’assignatura Educació Plàstica i Visual del curs passat per tal de veure quins resultats podeu obtenir amb les mateixes pautes que ja he indicat en anteriors classes.


1. Marina Díaz / 2. Marina Fresneda / 3. Paula Hoyos / 4. Luna Martínez



L’observació d’aquests treballs ha de servir-vos com a exemple però, no heu de copiar les idees dels alumnes ja que vosaltres heu de ser capaços de generar les vostres idees pròpies.

1. Isabel Pascual / 2. Neus Gamundí / 3. Judit Bonet /4. Aina Castell

La tècnica emprada per a la realització d’aquesta làmina s’evidencia observant les làmines que us mostro a continuació. Si així i tot teniu dubtes, podeu fer clic sobre les imatges per tal d’aproximar-vos més detalladament i assegurar-vos d’escollir la tècnica correcta.

1. Leidy Orejuela / 2. Alejandra Riera



41 comentaris:

  1. Hola Isabel soc na Guillermina de 3r ESOb, aquestes làmines de 1r de ESO estàn bastant molt ben fetes i ben pintades. Per el que veig Isabel, per pintar tendrem que utilitzar llapisos de color, si no m'equivoc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Guillermina!

      Què contenta al veure el teu primer comentari en el bloc! La veritat és que els treballs que us he mostrat són dels millors que es van fer el curs passat. Els alumnes van mostrar molt bona actitud a l'hora de realitzar els treballs i això és nota en els resultats.

      Espero el mateix de tu amb aquest treball. Ara ja saps com fer la làmina i la tècnica que has d'emprar.

      Gràcies per comentar en el bloc. Espero els teus comentaris en pròximes entrades.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  2. Hola Isabel, soc na Silvia de 3r B les làmines són molt chules i originals. M'han agradat molt i estan molt ben fetes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Silvia!

      Estic molt contenta que t'hagen agradat les làmines dels alumnes de 1r d'ESO. La veritat és que van ficar molt de la seua part en l'elaboració de l'àlbum scrapbook i això es nota en el resultat final.

      Ara et toca a tu posar tot el teu interés i centrar-te en la realització de la làmina per a obtenir un bon disseny amb l'objecte que has seleccionat.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  3. hola profe,creo que las laminas están pintadas con lapices de colores,haver si no me equivoco,por favor avísame.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Isabell, Soc en Toni de 3c e de dir que totes les lámines son molt originales i es note que van fer un bon treball amb tu. A jo la lámina que m hes m ha agradat a estar la dels globos terraquis de segon

      Elimina
    2. Bones Isabell, Soc en Toni de 3c e de dir que totes les lámines son molt originales i es note que van fer un bon treball amb tu. A jo la lámina que m hes m ha agradat a estar la dels globos terraquis de segon

      Elimina
    3. Hola, Fahim!

      Resposta correcta! Has encertat la tècnica. Espero que hages pres bona nota de les làmines realitzades pels alumnes de 1r d'ESO i que realitzes un bon treball.

      Besets, Isabel.

      Elimina
    4. Hola, Toni!

      Tens molta raó quan parles sobre l'originalitat de les làmines i sobre l'esforç que va suposar realitzar-les. Però, com sempre us dic a classe, les coses costen. Ningú et regala res. Heu de ser conscients que la professora de plàstica está ahí per ajudar-vos a desenvolupar les vostres idees de manera creativa però, també heu de reconèixer que per tal d'aconseguir-ho heu de posar de la vostra part, sent l'actitud una de les coses més importants que heu de millorar.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  4. Hola Isabel, soc na Mariana. Trob que els treballs estan molt ben fets. Crec que els dibuixos estan pintats amb llàpissos de colors.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Mariana!

      Estic totalment d'acord amb tu: són treballs molt ben realitzats. La constància i l'actitud d'aquests alumnes són la clau del resultat. Vosaltres podríeu fer làmines igual que aquestes (inclus millor perquè ja esteu en 3r d'ESO) però us manca una actitud més activa i ganes de fer les coses. Així que ja saps el que has de ser si vols aconseguir aquest resultat en la teua làmina.

      Per cert, la tècnica que has comentat és la correcta.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Hola Isabel, soc na Paula de 3r d'ESO C.
    Et coment per dir-te que els treballs de 1r d'ESO estan molt bé i crec que la técnica que han utilitzat per pintar ha estat els llàpissos de colors.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Paula!

      Veig que esteu coincidint tots en que les làmines estan molt bé i la veritat és que sí. Com a professora de plàstica, estic molt orgullosa dels treballs que van realitzar.

      M'agradaria que, en pròximes entrades, pogués mostrar als meus alumnes de 1r i 2n d'ESO, els treballs que esteu realitzant els de 3r d'ESO perquè crec que és una manera de motivar-los i que continuen el seu aprenentatge. Per tal que aquest somni personal es face realitat, haureu de posar tot el vostre interès i actitud en la seua realització.

      Tu, precisament, eres una de les persones que més neta i minuciosa eres a l'hora de realitzar els treballs, així que ànims i a continuar amb la làmina.

      Besets, Isabel.

      Elimina
    2. Hola Isabel, aquestes lamines són molt original i divertides. A més crec que han utilitzat llapissos de colors .

      Elimina
  7. Hola Isabel., soc na Ainara. Crec que els treballs son originals i estan molt ben fets. Me pareix que les han pintat amb llapisos de colors.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Ainara!

      Estic contenta que t'agraden els treballs. La tècnica que has comentat és la correcta. Ara només queda que li poses ganes a la làmina i que em sorprengues amb el resultat.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  8. Hola Isabel, soc n'Abril de 3rESOA, trob que aquetes llamines fetes per alumnes de 1rESO están molt be realitzades sobretot la de pizzes, es s'ha que mes m'agrada i esper que la meva llamina quedi parescuda a algunes de aquestes i treure bona nota. Fins dema.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Abril.

      Veig que tots esteu observant que els treballs que us mostro estan ben realitzats. L'actitud i el treball diari, tant en classe com en casa, són fonamentals per tal d'obtenir aquests resultats. Així que ja saps, amb esforç i constància, podràs arribar a obtenir una làmina com la d'aquests alumnes.Ànim!

      Besets, Isabel.

      Elimina
    2. Per cert... se t'ha oblidat comentar la tècnica emprada en la realització d'aquestes làmines...

      Elimina
  9. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  10. Hola Isabel! Soc na Sofia de 3r ESO D. Trob que els dibuixos son molt originals y els alumnes de 1r ESO s'han esforçat molt en fer-los. Crec que han utilitzat llapisos de colors. M'agradat concretament el dibuix que te La Terra com a objecte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Sofia!

      La veritat és que els alumnes de 1r d'ESO de l'any passat es van implicar molt amb l'elaboració de l'àlbum scrapbook.

      Seria una llàstima que vosaltres, que ja esteu en 3r d'ESO i ja teniu més coneixements sobre plàstica, no ho aprofiteu per a fer unes bones làmines. Estic segura que el resultat del teu treball no quedarà desapercebut i que faràs un bon exercici. Ja tinc ganes de veure el resultat de la làmina.

      Per cert, la teua resposta en quan a la tècnica emprada és correcta.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  11. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. hola Isabel, soc Maribel de 3r ESO A.Les llamines estan molt ben traballades, m'agrada molt la llamina de kiwis.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Maribel.

      Estic contenta que t'agraden les làmines. Ara només falta que treballes amb més constància per tal de demostrar sobre el paper tot allò que saps fer.

      Se t'ha oblidat comentar la tècnica emprada.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  13. Hola Isabel soc Tania Sanchez de 3r ESO A .Les llamines de prime eso estan molt ben fetes porque tenen molt de colors y m' agrada molt ,la llamina del donuts es la meva preferidad.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Tania.

      Com pots comprovar l'esforç i la constància són fonamentals a l'hora de presentar un bon treball. Intenta aplicar-ho en aquest exercici i ja veuràs com el resultat varia notablement.

      Se t'ha oblidat comentar la tècnica emprada per a la realització de les làmines.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  14. Hola Isabel, soc na Marta de 3 eso A m'agrada molt la originalitat del aquestes llàmines en especial la de les pizzes.
    Fins demà

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Marta.

      La veritat és que són molt originals però, com podeu comprovar, tot té un procés. Necessiteu treballar de manera més constant a classe i estar més atents a les indicacions que la professora realitza.

      Se t'ha oblidat comentar la tècnica emprada en aquestes làmines.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  15. Hola Isabel!! Som n'Abigail de 3r B. Les lámines m'agraden molt y són realment divertides. Fins el próxim dia

    ResponElimina
  16. Hola Isabel!! Som n'Abigail de 3r B. Les lámines m'agraden molt y són realment divertides. Fins el próxim dia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Abigail.

      Gràcies per donar la teua opinió sobre els treballs però se t'ha oblidat comentar el tema de la tècnica emprada en les làmines. Espero que a partir d'ara t'esforces més en la realització de les làmines i així pugues obtenir aquests resultats.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  17. Hola Isabel, sóc na Rebeca de 3r B. Aquestes làmines són super xules, originals i estat molt ben pintades. M'agrada molt la idea de les pizzes és molt original. Veig que estan pintades en llapisos de colors.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Rebeca!

      Comparteixo al 100% les teues paraules. Són molt boniques i jo, com a professora, em sento molt orgullosa del treball realitzat pels meus alumnes.

      Espero poder sentir-me igual de bé veient els vostres resultats aquest any. espero que em sorprengues amb aquesta làmina.

      La tècnica de color que has comentat és correcta.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  18. Hola Isabel, sóc na Sabrina de 3r D. Les lámines estan molt ben fetes i son molt originals! Personalment m'ha agrdat la lámina del cercles del món.Per el que veig estan pintades amb llapisos de colors.Fins el próxim dia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Sabrina!

      Els treballs que us he mostrat estan molt ben realitzats però estic segura que a tu també et poden quedar així de bé! Així que ánim i a realitzar una bona làmina.

      En quan a la tècnica emprada és la que tu comentes.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  19. Crec que están pintats amb llapisos de colors

    ResponElimina