dilluns, 20 de juliol del 2015

La creativitat by Marina



En aquesta tercera entrega sobre els àlbums scrap us vull mostrar el treball realitzat per na Marina de 1r d’ESO E. Què puc dir-vos sobre ella? Doncs que l’àlbum és un reflex de la feina feta durant tot el curs en l’assignatura.

Com podeu observar, na Marina ha tingut cura fins al mínim detall, elaborant una portada amb una gamma freda de colors i superposant elements variats en el disseny que aporten un toc divertit a l’àlbum, com bé apunta el seu títol.


En cadascuna de les pàgines, podem apreciar la cura que s’ha tingut en l’elaboració i la ubicació dels textos creant diferents zones dins de la cartolina a través de sobres reciclats i desplegables. La idea del llaços és tot un detall que fa l’àlbum encara més personalitzat.


També ha jugat amb les diferents ferratines que ha emprat en cadascuna de les làmines, fent referència als sentiments que la fotografia li evocava (per exemple: fun) o a elements de la temàtica de la imatge (la Minnie com a personatge del parc temàtic que va visitar).


L’elecció de colors ha estat totalment encertada ja que ha tingut present aquest factor en tots els elements que ha emprat per a la decoració de l’àlbum aconseguint harmonia en cadascuna de les seues pàgines.


En quan al tema del color, també cal comentar que ha jugat molt bé amb el tema de les gammes cromàtiques, concretament amb les fredes, amb les quals ha elaborat una de les pàgines de l’àlbum.


La netedat ha estat una constant des de la primera làmina realitzada i això es nota en l’acabat de l’àlbum.

Marina ha estat un plaer compartir les meues classes amb tu. M’ho he passat molt bé comentant el disseny de cadascuna de les pàgines que configuren el teu àlbum i, si no canvies d’idea, seràs una mestra excepcional.


Enhorabona!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada