dimecres, 16 de juny del 2021

 


I una vegada més, em passo per aquí per a felicitar a dues personetes que em canvien cada dia la meua percepció sobre les coses amb les seues preguntes, la seua curiositat i les seues reflexions.

La maternitat no és un camí de roses però he de reconèixer que Andreu i Bernat em fan sentir-me xiqueta moltes vegades i això em fa molt feliç.

Així que per molts anys que ho poguéssem celebrar!

 

FELIÇ 8è ANNIVERSARI!

 

2 comentaris:

  1. Hola, Isabel!!! Som na Marina Parra. Com estàs?? Feia temps qe no mirava el bloc i m'ha alegrat veure que havies penjat dues entrades noves! Primer de tot, sé que és un poc tard, però esper que els teus fills s'ho passassin molt bé en el seu aniversari i que disfrutassin molt :)
    Jo estic súper contenta perquè ja ha acabat aquest curs tan difícil i a més estic orgullosa de la meva feina i he tret molt bones notes. M'he esforçat molt i ha merescut la pena encara que ma mare me diu que he d'aprendre a controlar els nervis i la meva autoexigència... Esper que tu també hagis passat un bon fi de curs i ara el que toca és descansar i desconnectar!!

    Bon estiu!!!

    Una abraçada mooolt forta!! 🤗🤗

    Marina

    P.D: Enguany no he pogut fer plàstica perquè ja la vaig escollir com a optativa l'any passat (no entenc per que es fa així, es perd el rodatge...) però el curs que ve sí la faré i estic contenta!! Esper enrecordar-me de tot el que vaig aprendre a 1r i a 2n jajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Marina!🤗

      Quina alegria saber de tu ❤. M'emociono quan veig els vostres comentaris perquè sé que, malgrat la distància, seguim connectades.
      Aquest curs m'haguera agradat publicar més en el bloc 🖥🖱 però la preparació de les classes m'ha absorbit bastant. Espero poder publicar més entrades l'any que bé.
      Ara estic acabant un projecte sobre la diversitat sexual amb motiu de la celebració demà del Dia de l'Orgull LGTBI. Espero poder publicar una entrada sobre el tema per tal que poguésseu veure el treball que hem realitzat des del centre ❤🧡💛💚💙💜.
      Enhorabona per eixes notes 🤩🤩🤩🤩 però fes cas a ta mare en quan al nivell d'exigència 💪🥇.
      Moltíssimes gràcies per passar-te una vegada més pel bloc. Sou la meua alegria.
      Molts 😘😘😘😘, Isabel.

      Elimina