dimarts, 5 de gener del 2021

Una carta molt solidària...

Abans de començar les vacances, els meus alumnes van escriure una carta molt especial per als Reis. En ella no demanàvem res material sinó més bé coses que tenien com a objectiu millorar la nostra societat.

Fons creat per rawpixel.com

És realment emocionant veure com xiquets i xiquetes de 12 o 13 anys tenen les coses més clares que gent més gran i més “adulta”.

Estem acabant les vacances i amb tant de “Salvar EL NADAL”, ens hem oblidat que allò més important en aquests moments és “Salvar VIDES” com bé apuntava el Govern de les Illes Balears en l’espot que ha realitzat per a conscienciar a la gent que, malgrat les festes, el VIRUS continua AQUÍ.


Comencem l’any 2021 amb la incertesa de com aniran aquests pròxims mesos de pandèmia però jo començo aquest any amb l’objectiu d’aportar més creativitat a aquest món i veure si, amb una mica de sort, aquelles persones que només saben “divertir-se” sortint al carrer sense respectar aquelles normes que ens ajuden a allunyar el virus de les nostres vides, se n’adone que situacions com aquestes són un repte per a aprendre noves maneres de passar-s’ho bé sense posar en risc a tota la societat.

 
                                         Ens veiem en la pròxima entrada!                                                 

2 comentaris:

  1. Hola Isabel!
    Tant de bo aquest any poguem tornar a la normalitat... Però de moment, com dius, hem d'intentar millorar el mòn des de casa, i la creativitat és el millor per a estar entretinguts!!
    Una abraçada, Margalida

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Margalida!😊

      A tots ens agradaria tornar a la normalitat 🙏 però malauradament estem convivint amb un virus que pot resultar mortal...💔 i encara hi ha gent que ha de conscienciar-se sobre el tema 😞...

      Però també hi ha persones que estem fent les coses bé 😍😍😍😍 i que estem aportant el nostre granet d'arena per a que tot això acabe 🙂.

      Amb creativitat i imaginació podem passar hores divertides sense haver d'arriscar la nostra vida ni la dels altres. El que passa és que la gent opta per solucions més 'fàcils' perquè no s'han parat a pensar quantes coses interessants poden fer des de casa...

      Intentarem portar-los 'al lado oscuro' de la creativitat 💪😂💪💪😂.

      Feliç any nou i una abraçada ben forta, Isabel. 😘

      Elimina