dimecres, 21 d’octubre del 2020

 

Aquest començament està sent un “poc” diferent a l’inici dels cursos anteriors.  El coronavirus, vulguem o no, forma part del nostre dia a dia i no ens queda més que “conviure” amb ell de la millor manera possible i intentant viure el dia a dia amb certa normalitat dins de les circumstàncies en les quals ens trobem.

Cada dia creuo “literalment” els dits per a que poguéssem estar molt de temps en les aules i poder “ensenyar” i “aprendre” amb qualitat. Perquè donar les classes a través d’una pantalla no és el mateix... Els docents necessitem estar en contacte amb els nostres alumnes encara que sigue amb mascareta i amb la distància de seguretat pertinent. 

 

 

Avui m’han enviat un vídeo que resumeix de manera molt visual de quina manera el coronavirus ha entrat en les nostres vides. A través de quadres de diferents artistes se’ns explica com ha anat la pandèmia i també com serà el moment en el qual aquest virus desapareixque.  M’ha semblat una bona idea compartir-lo amb vosaltres per a que vegeu que hi ha altres maneres de fer... i l’Art és una d’elles.

 


Espero que us agrade!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada