dimecres, 7 de gener del 2015

Calcetines para el corazón



Hola a tots i totes,

Ja hem començat el 2015. No sé vosaltres però, jo el començo amb molta energia, les piles carregades i desitjant que la creativitat forme part de la nostra vida. La primera entrada de l’any no anava a ser aquesta però, m’han enviat un vídeo molt solidari que no podia deixar de compartir amb tots vosaltres.

Menudos Corazones és una ONG que ajuda a xiquets que pateixen malalties congènites del cor i als seus familiars. Resulta que aquesta ONG ha gravat un vídeo amb la intenció de fer més visible aquest tipus de malaltia i aconseguir el màxim de visualitzacions possible per tal que la fundació Telefónica els ajude econòmicament en aquesta causa. Una vegada més, us invito a mirar el vídeo i demano la vostra ajuda.


Gràcies de tot COR!

4 comentaris:

  1. Hola Isabel!

    Hem pereix molt be que la primera entrada de l ' any vagi dedicada a aquests pobres nins que pateixen aquesta malaltia.
    Hem fa molta pena que de tant petits tenguin aquets problemes.

    Fins demà! Intentare dur l'album de fotos de sobres per ensenyar-te'l

    Besets, Laia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Laia!

      No he trobat millor entrada per a aquest inici de l'any que aquesta.És important que la gent aprengue a empatitzar i ficar-se en la pell dels altres...

      Ja estic esperant veure eixe àlbum de sobres.Segur que el resultat és fantàstic.Fins demà!

      Besets, Isabel.

      Elimina
  2. Hola Isabel!!
    He vist es video, m'ha agradat molt, trob que esta be aquesta idea de publicar un video molt guapo i sencill i que tan sols en veure-lo rebin ajuda aquests nins. Si tothom fa un petit esforç en mirar aquest video sa cosa anire molt bé.
    Besets i fins demà

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Marina!

      La veritat és que aquest tipus d'iniciatives estan molt bé ja que així tots podem fer la nostra aportació al tema. A mi també m'ha agradat molt la història que narra el vídeo, crec que una manera molt bonica d'explicar aquesta malaltia.

      Besets, Isabel.

      Elimina