dilluns, 18 d’agost del 2014

JOGUINES VIATGERES



Fa temps que tenia ganes de realitzar aquesta entrada. Segurament molt de vosaltres ja sabíeu de què anava el tema. Es tracta d’una moda, que existeix entre la gent que li agrada viatjar, de fer fotos al seu peluix preferit en els llocs als quals viatja.

www.diccionarioimagenes.com

Haguera pogut fer l’entrada abans però, em feia il·lusió posar a la pràctica el tema i mostrar-vos fotografies de la meua collita.


He de reconèixer que no ha estat fàcil fer les fotos. De fet, no en tinc moltes perquè ha estat complicat passetjar a Andreu i Bernat amb el cotxet i aturar-me a fer les fotos. I, si a més, sentia els plors per haver-nos parat tan sols un instaaaaant (m’han sortit dos xiquets moooooolt inquiets), no estava concentrada al 100%.

De totes maneres, no passa res. No és un projecte acabat. De fet, volia dir-vos que encara que la gent les realitza durant les seues vacances, pot fer-se durant tot l’any. Tan sols heu d’agarrar la càmera i el vostre joguet peferit i donar una volta pels carrers de la nostra ciutat per trobar indrets molt interessants on fer les fotos. Així que, si Andreu i Bernat col·laboren un poc més, aniré mostrant-vos altres fotos.

En el meu cas, he escollit dos animalets de plàstic amb els que Andreu i Bernat juguen en la banyera. Les fotos han estat realitzades en els pobles dels iaios, el nostre lloc de vacances. 



Espero que us haja agradat la idea!
 

7 comentaris:

  1. Hola Isabel
    Me gusta la jdea de hacerke fotos a los juguetes por que yo tengo muchos peluches y les podria hacer una foto en algun lugar de mallorca c:, y una amiga me dijo que ella havia participado en una cosa que se llamaba palabras viajeras y era muy chulo. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Aida!

      Sabia que t'agradaria aquesta entrada. Les fotos poden ser en llocs molt variats, no fa falta fer-les en una única localització i després, amb les que més t'agraden, pots fer un collage.

      Per cert, he estat cercant en Internet el projecte en el qual va participar la teua amiga però, no l'he trobat. Pots donar-me més informació sobre el tema, m'agradaria veure en què consisteix...Gràcies.

      Besets, Isabel.

      Elimina
    2. Era en un canal de youtube que se llama abbey c. Esa chica tiene muchos videos y tienes que quir a lista de reproduccion y buscar el rincon del manitas y por ahi tendra que estar. Besos c:

      Elimina
  2. Hola Isabel m'encanta la idea de les joguines la veritat és que tenc bastants joguines i estaria molt bé anar fent fotos en tots els llocs vagi,sobretot ara que és estiu i anam a les platges i a llocs bonics.Segur que a la meva germana petita li encanta la idea.
    Besets Laura.

    ResponElimina
  3. Hola, Laura!

    Ja fa temps que tenia pensada l'entrada però, no l'he pogut escriure fins ara... De totes maneres tens molta raó: encara queden dies per davant amb molt de sol i platges per visitar...Així que endavant!

    Ens veiem en setembre.

    Besets, Isabel.

    ResponElimina
  4. Hola Isabel,
    Soc na Marina de 1 E, trob que aquesta part es super original, m' agrada molt, colliré moles idees teves

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Marina.

      Espero que aquesta entrada t'haja servit d'inspiració per a fer les teues pròpies fotos. Quan les faces, espero que me les mostres. M'encanta mirar fotos...

      Besets, Isabel.

      Elimina