divendres, 11 de juliol del 2014

ELS GLOBUS DE JEFF KOONS



Després de l’entrada busca las 7 diferencias quedava pendent la segona part. L’autor de dues obres de les que us mostrava és, efectivament, Jeff Koons i estan exposades en els exteriors del Guggenheim de Bilbao com bé apuntava na Gabriela. 

Museu Guggeheim (Bilbao)

Com podeu veure, els artistes no sempre utilitzen els mateixos materials per a construir les seues obres; ni tampoc la mateixa temàtica. L’obra artística d’aquest artista es caracteritza per ser molt “variopinta”.

En aquest cas us volia mostrar un conjunt d’obres que es caracteritzen pels seus colors vius i l’acabat brillant de les peces.

www.jeffkoons.com

Les mateixes obres podem trobar-les exposades tant en les sales dels museus convencionals, com en altres llocs d’interès cultural així com en l’exterior d’edificis on s’aprecia molt més la seua brillantor.

www.jeffkoons.com

Són obres que recreen en certa manera la nostra infantesa, a l’apropiar-se de les característiques dels globus que tots hem tingut en les nostres mans alguna vegada.

www.tenvinilo.com


5 comentaris:

  1. Hola Isabel,m'han agradat molt les obres de Jeff Koons.És molt creatiu fer-les amb globus.
    Besets Laura.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Laura!

      Estic totalment d'acord amb tu. Són escultures molt originals i divertides. Estaria molt molt bé tenir alguna d'aquestes obres a l'aire lliure aquí en Palma.

      Besets, Isabel.

      Elimina
  2. hola Isabel, me gustan mucho las obras de Jeff Koons, son muy originales, mis favoritas son puppy, y el perro de globos, es original el toque brillante

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Aida!

      A mi m'agraden molt aquestes escultures. Com tu bé dius, eix toc de brillantor resulta molt original. T'imagines una escultura d'aquestes en Palma?

      Besets, Isabel.

      Elimina