dilluns, 20 de febrer del 2017

Vegetal PRINT



I amb aquesta entrada continuo mostrant els treballs que els meus alumnes d’Educació Plàstica i Visual han realitzat durant el primer trimestre en aquesta assignatura. En aquest cas, les làmines que us mostro a continuació són dels alumnes de 1r d’ESO.

Continuant amb la realització d’un àlbum scrapbook amb els treballs que els alumnes realitzaran durant el curs, enguany he introduït una làmina amb una nova temàtica: els elements naturals i, concretament les fulles. Aquest treball forma part d’un projecte interdisciplinar iniciat pel departament de Biologia i Geologia de l’institut i, gràcies a ell, la vostra profe ha baixat amb els seus alumnes al pati per realitzar la fase d’observació dels arbres del pati i la posterior selecció de les fulles escollides per a la realització d’aquest treball.

Els resultats han estat molt diferents i interessants i l’experiència de sortir de les quatre parets de l’aula, respirar un poc d’aire i gaudir dels rajos del Sol ha estat gratificant. Crec que ho haurem de repetir...jajajaja.

Com podeu observar en les següents imatges, hi ha varietat en la selecció del motiu, sent la interpretació personal que fa cadascun dels alumnes sobre la fulla la que determina el resultat final de làmina.



1. Héctor del Salvador Pardo
2. Esperanza Inés Espejo Gómez
3. Elena Bueno Serrano


Com podeu apreciar, a través del detall de les fulles i la repetició d’aquesta en posicions diferents en la làmina, es crea una textura gràfica a partir d’un únic element.

1. Flor Luana Rosales Balderrama
2. Ángela María Teixera Pinto

La tècnica per a la realització d’aquest treball han estat els llapis de colors i els retoladors. Cada alumne ha optat per la tècnica que millor s’adaptava al seu treball i alguns alumnes han combinat ambdós materials en la seu realització.

1. Marta Bonilla Martorell
2. Abril Martínez Martín


El que més destacaria d’aquest treball és que cada alumne li ha donat el seu toc particular a la proposta fent que el resultat de cadascuna de les làmines sigue totalment personalitzat.

1. Miquel Vallés Guerola
2. Marta López Rigo


Per finalitzar, us mostro el treball de 3 alumnes diferents que han escollit el mateix tipus de fulla perquè poguésseu comprovar vosaltres mateixos que cada persona observa les coses de manera diferent i que, a partir de l’observació, les interpretacions sobre un mateix motiu o objecte són totalment personalitzades i variades.


1. Andrés Burgos Calle
2. Jaume Sánchez Vich
3. Mar Urdiales de José


Sincerament crec que els treballs que us he mostrat en aquesta entrada podrien veure’s perfectament en un catàleg de papers pintats que estan últimament tant de moda en les revistes de decoració.




Qui s’anima a fer ser el propi paper floral pintat?

29 comentaris:

  1. Hola Isabel!!
    Aquests disenys són suuper xulos!! M'agrada molt així com ha quedat! En la darrera fotografia podem observar les diferents representacions d'una mateixa fulla, i les tres làmines han quedat molt xules! També m'agraden molt les làmines realitzades amb pintures i retoladors, el resultat és molt vistós i original!
    Jo aniré apuntant idees!
    Molts besets, Margalida

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Margalida!😎

      Així m'agrada 👏👏👏👏...que agafes idees 💡💡💡💡. Estic molt contenta 😊 amb el treball realitzat 🎨.

      Ara estem fent la làmina de la línia ✏ i també he introduit una variació en el disseny 📏📐. Quan l'acaben, faré una entrada 💻🖱 per a que vegis el resultat 😉.

      Molts besets 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina
  2. Hola Isabel!!
    Soc na Paula Penya de 1r eso E.
    Aquestes làmines han quedat molt bé!!!!!!!!!!!!👏🏻👏🏻
    És molt xulo el resultats d'aquestes làmines!😃😀😄

    Molt se bessos😘😘,Paula.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Paula!😊

      Moltes gràcies per comentar 😄. Si continues fent feina com avui, la teua làmina pot ser una de les escollides 😉 per a pròximes entrades! 👏👏👏👏

      Molts besets 😚😚😚😚, Isabel.

      Elimina
  3. Hola Isabel,
    Soc n'Esperanza i m'ha encantat que ponguessis sa meva làmina en PLASTIDEKOR,sa veritat mai(que jo ho sàpiga)m'havien exposta un dels meus treballs en un blog.DE veres que gràcies perque es vere el que es diu que una vegada fet el treball es disfruta veient el resultat del teu esforç i constància.I a la vegada veure els treballs de altres alumnes i les diferents interpretacions.Perdona per no haver vist abans i haver-hi comentat pero cada vegada que tenia temps per veure s'entrada em surgia algo i se me n'ananava des cap i terminaba per oblidar-me de revisar-ho però ara si que le vista i m'ha encantat.Ara a posar-me amb aquesta làmina de les linies i espero que em surti bé...
    Adeu i petons.
    {ATENTAMENT}
    [Esperanza de 1r ESO E]

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Esperanza!😊

      Estic molt contenta amb els treballs que heu realitzat 😉 i són dignes d'estar publicats 💻🖱en un bloc per tal que altra gent 👬👭👬👫👭 pugue aprendre del que vosaltres esteu fet 🎨🎨🎨🎨.

      Ànims 💪💪💪💪 per continuar fent bona feina ❤❤❤❤ tot el que queda de curs 😎.

      Molts besets 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina
  4. Hola Isabel !!!!!!!!
    Moltes gracies per publica la meva làmina,també m'han grdat molt les altres làmines per que així veus com s'esforça l'altra gent.
    Molts besets,Marta Bonilla.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Marta!😊

      Gràcies a vosaltres per la dedicació a les làmines i el bon resultat!❤❤❤❤

      Espero que veure 👀 els treballs d'altres companys 👫👭👬👫👭 us aporte idees 💡💡💡💡 per a realitzar noves propostes 👏👏👏👏.

      Molts besets 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina
  5. Hola ISABEL , soc na SARA. Aquesta entrada sobre les diferents poporcions de cada persona la seva creativitat i la seva forma de vuere les coses son , crec, la idea principal de la que xerra aquesta entrada . Aqui podem gaudir de diferents lamines amb diferents o iguals elements principals :
    -EN les tres primeres podem veure la repeticio de les fulles , el color que li donen la personalitat seva , pero que a vegades ( TOTES les vegades) ets TU la que tria els colors i veus com poden encaixar entre si o si hem de llevar qualque cosa , tambe passa amb els altres lamines seg¨uents.
    - EN els atres quatre que venen se pot diferenciar que els primers han utiltzat retuladors i que en els segons llapissos de colors , tambe la tecnica utilitzada i el toquet de cadasqun al pintar .
    - EN els tres ultims se veu la mateixa fulla , pero pintada diferent : en rotuladors o llapissos de colors , i tambe com han donat el seu TOQUET AL PINTAR (com els altres quatre)
    Tambe he vist el enllaç el final.En aquella pagina web , vaig veure unes diferents fotos de cases amb diferents fondos , com tu has dit , se ha vist com elegien un objecte (Animal , Planta , Insecte ) extret de la natura i jugaven amb ell a combinar-lo amb les idees fetes per l´ autor . Tan de bo que puguessi surtir( la meva lamina) en una de les entrades del teu blog , perque crec que mai m´ha passat , crec, i aue em vagi be en AQUESTA que esteim fent.
    PETONETS , SARA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Sara!😄

      Com sempre m'encanten ❤❤❤❤ les teues interpretacions i reflexions sobre els temes que tracto en cadascuna de les entrades 💻🖱.

      Observant 👀 i mirant els treballs 🌳🌴🌿☘🍃 d'altres persones 👭👫👬👭👭 també s'apren moltíssim.

      I crec que tens moltes possibilitats 👏👏👏👏 per poder trobar-te un dels teus treballs 🎨🎨🎨🎨 publicats en pròximes entrades 💻🖱.

      Molts besets 😚😚😚😚, Isabel.

      Elimina
  6. Encara que la meva làmina no surti, aquestes làmines son molt xules!
    Joana 1r ESO E
    molts bessets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Joana!😃

      Estic contenta 😊 que t'hagen agradat els resultats 🎨🎨🎨🎨. Que la teua làmina no estigue publicada 💻🖱, no significa que no puguen aparèixer alguns dels teus treballs en pròximes entrades 😉. Esforça't en millorar els resultats i veuràs la teua recompensa 💟💟💟💟.

      Molts besets 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina
  7. Hola Isabel, els treballs d'aquests alumnes són molt xulos.Crec que la nostra classe els pot fer igual.Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Joan!😊

      Així m'agrada 👏👏👏👏. Veig que esteu comprovant que les làmines poden quedar-vos molt bé si feu feina 🎨🎨🎨🎨.

      Molts 😙😙😙😙, Isabel.

      Elimina
  8. Toni jorda 1rD
    Hola Isabel, estic totalment d'acord amb el meu amic joan i es vera que amb un poc de interes, ganes i constancia es pot fer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Toni!😄

      En tornar de vacances 🎄🎄🎄🎄, a acabar les làmines!💪💪💪💪

      Molts 😗😗😗😗, Isabel.

      Elimina
  9. Hola Isabel,soc n´Albert Bergas de 1r ESO A,quan tengui casa estaria guay pintarla com en la foto.

    Gracies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Albert!😊

      Veig que no sóc la única 😄 que pensa que aquest tipus de dissenys 🌿☘🌿☘ queden molt bé en les parets del menjador 😅. A mi m'encanten!❤❤❤❤

      Molts 😚😚😚😚, Isabel.

      Elimina
  10. Hola Isabel, soc n'Emma Salvà de 1rESO A, els traballs d'aquests alumnes son molt originals, amem si a nosaltres ens quedarà igual de bè.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Emma!😄

      La veritat és que els van quedar superbé!💟✂💟✂

      Molts 😍😍😍😍, Isabel.

      Elimina
  11. Hola soc n'Emma Salvà de 1rESO A, segur que amb un poc d'interes es podrà fer.

    ResponElimina
  12. Hola Isabel me agrada molt com queda la textura de fulles en la pared pero yo crec que tens que tenir temps, paciencia i dedicacio per fer-ho

    ResponElimina
  13. Hola Isabel me agrada molt com queda la textura de fulles en la pared pero yo crec que tens que tenir temps, paciencia i dedicacio per fer-ho

    ResponElimina
  14. Les combinacions de les fuelles el la pared queda molt orillinal a yo m'agrada molt a per cert soc en Samuel.

    ResponElimina
  15. Hola Isabel soy Alvaro de 1°A me gustan los ejemplos que pusiste en la entrada sobre la lamina de hojas se parecen mucho a los que usted nos enseño en clase..;-)😉

    ResponElimina
  16. Hola Isabel soc Antonio de 1r A m'agrada molt aquesta entrada aixo pero fer-ho a una llamina estaria guay

    ResponElimina
  17. Hola Isabel, soc Nerea de 1r ESO D. Aquesta entrada m'agradat molt, però era un poquet difícil.

    ResponElimina
  18. Hola Isabel soc l'Oscar de 1r Eso D, crec que es molt interesant aquesta entrada ja que pots buscar diferents elements de la natura i entra en contacte amb ella.

    ResponElimina