dijous, 19 de març del 2020

Diari d'un coronavirus: dia 5


Amb tant de temps en casa ens haurem d’organitzar i distribuir les hores per tal que tot no siguen obligacions i poder tenir el nostre temps d’oci. Us proposo una activitat que no és difícil de fer i el resultat és molt original. Podeu fer-la per a decorar alguna estança de la casa o regalar-la algú quan acabe aquesta quarantena. Sempre us recordo que els regals personalitzats i fets amb estima són els que més agraden.

Tan sols necessiteu un full blanc i un retolador de punta fina. En un principi, els exemples que us mostro estan realitzats amb color negre sobre fons blanc però podeu canviar el color del paper o cartolina o també el colors dels retoladors. Estic segura que arriscant amb diferents combinacions el resultat pot ser molt interessant.

Com podeu veure en les següents imatges, per a la realització d’aquests dibuixos, hem de dividir el paper amb línies rectes creant plànols irregulars. El disseny de l’interior s’acoblarà a cadascun dels formats creant sensacions òptiques molt interessants. Podeu escollir entre el disseny amb línies corbes o el de línies rectes, on s’agafa un dels vèrtexs com l’inici de totes les línies. També podeu arriscar-vos i crear el vostre propi disseny.

Imatges de asebalko


En aquest perfil d’instagram podreu descobrir vertaderes filigranes d’aquesta artista: https://www.instagram.com/asebalko/

Aquests dibuixos requereixen de paciència i constància ja que tal vegada no el podreu fer en una vesprada sinó en diferents dies. A continuació us mostro un vídeo d’aquesta artista on en aproximadament 2 minuts veiem els 40 minuts “reals” que li ha costat realitzar el dibuix.



Espero que estigueu bé i que la estança en casa ens serveixque per a descobrir altres facetes que podem desenvolupar. Si realitzeu l’activitat ja em contareu la vostra experiència. A mi personalment, realitzar aquest tipus de dibuixos em relaxa moltíssim.

Nosaltres avui hem començat a pintar algunes obres d’art mitjançant la tècnica dels números amb diferents colors assignats a cadascun d’ells. Igual que he fet ara amb vosaltres, també he explicat a Andreu i Bernat que el més important no és acabar prompte sinó fer les coses ben fetes per a obtenir un bon resultat i així sentir-nos satisfets. És necessari cultivar la paciència des de xicotets perquè, si aquesta ens acompanya tota la vida, quan vindran moments complicats ens en sortirem amb més facilitat i no ens desesperarem fàcilment.


Ens veiem en la pròxima entrada!
 


2 comentaris:

  1. Hola Isabel!
    Acab de veure aquesta entrada i m'ha agradat molt aquesta tècnica! Durant aquests dies estic fent scrap i miraré d'emprar-la per alguna de les làmines, ja et diré com em queda!
    Besades virtuals, Margalida

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Margalida!

      Dono la benvinguda, una vegada més a la meua experta favorita en scrap! 👈✂️💗✂️💗

      Espero que estigueu tots bé en casa 🤞🤗.

      La tècnica d'aquesta làmina és molt fàcil de fer i el resultat molt vistós com passa amb aquestes làmines 'ràpides' en execució 😉.

      Espero veure't més vegades per aquí 😍😍😍😍 encara que sé que has de fer feina i estudiar molt. Ànims!💪💪💪💪.

      Molts 😘😘😘😘, Isabel.

      Elimina